1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UMMAK'IN ÖLÜMÜ YENİDEN SORUŞTURULACAK!
UMMAK'IN ÖLÜMÜ YENİDEN SORUŞTURULACAK!

UMMAK'IN ÖLÜMÜ YENİDEN SORUŞTURULACAK!

Aile göz yaşlarına boğuldu

A+A-

Geçitkale’de meydana gelen ve 24 yaşındaki Arif Ummak’ın ölümüyle sonuçlanan iş kazası ile ilgili “Adli Ölüm Tahkikatı” duruşmasının kararı dün açıklandı.

Gamze PİR BAYKUR

Geçitkale’de 3 Aralık 2015 tarihinde meydana gelen ve 24 yaşındaki Arif Ummak’ın ölümüyle sonuçlanan iş kazası ile ilgili olarak yürütülen ve 2 Haziran 2017 tarihinde karara bırakılan “Adli Ölüm Tahkikatı” duruşmasının kararı dün açıklandı. Duruşmanın kararını açıklayan Kıdemli Yargıç Ayşen Toroslu, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatta ciddi derecede eksiklik olduğu kanaatine vardığını ve Arif Ummak’ın ölümünün şüpheli olduğunu belirterek mesele ile ilgili olarak yeniden soruşturma başlatılmasına emir verdi.

Aile göz yaşlarına boğuldu

Oğulları Arif Ummak’ın ölümüyle ilgili olarak yürütülen Adli Ölüm Tahkikatı duruşmasının kararını dinleyen Ummak ailesi kararın açıklanmasının ardından gözyaşlarına boğuldu. “Oğlum şimdi rahat etti” diyen aile sonucun bu yönde olacağını bildiklerini dile getirerek “Hiç bir zaman oğlumuzun bunu tek başına yaptığına inanmadık. Hiç bir zaman iş kazası olduğuna inanmadık. Şimdi ‘kendi başına yaptı’ diyenler, görüp de susanlar bu vicdanla nasıl ortalıkta dolaşacaklar merak ediyoruz?” diyerek adalete güvendiklerini söylediler.

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler