1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘UMUT ÇADIRI’NDA MÜCADELE
‘UMUT ÇADIRI’NDA MÜCADELE

‘UMUT ÇADIRI’NDA MÜCADELE

‘Umut Çadırı’nda mücadele

A+A-

CAS çalışanlarının çadır eylemine, Detay'ın haberine göre devlette istihdam edilen KTHY mağdurları ve ETİ çalışanları da katıldı.

Devlet güvencesi talebiyle, bir haftadan beridir KTHY önünde çadır eylemi başlatan 76 CAS çalışanının eylemi boyut değiştirdi. CAS çalışanlarının çadır eylemine, Kamu-Sen ve Hava- Sen üyesi 230 KTHY ve Eti çalışanı da, dün itibariyle farklı gerekçelerle katıldı. KTHY önünde kurulan eylem çadırına da ‘Umut Çadırı’ adı verildi. Detay Gazetesi’ne konuşan Hava-Sen Başkanı Buran Atakan, “bu eylem bugün burada bütünleşmiştir ve netice alınıncaya kadar da devam edecektir” dedi.

Devlet güvencesi talebiyle, yaklaşık bir hafta önce KTHY önünde çadır eylemi başlatan 76 CAS çalışanının eylemi boyut değiştirdi. CAS çalışanlarının çadır eylemine eski KTHY mağdurları ile Eti çalışanları da, farklı gerekçelerle katıldı. KTHY önünde kurulan eylem çadırına da ‘Umut Çadırı’ adının verildiği belirtildi.

Eski KTHY mağduru CAS çalışanları, devlet güvencesi talep ederken, KTHY ve ETİ çalışanları ise, intibakları ile ilgili yasa önerisinin geçmemesi nedeniyle çadır eylemini başlattı.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.