1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜNİFORMASIYLA HÜCREYE KONDU
ÜNİFORMASIYLA HÜCREYE KONDU

ÜNİFORMASIYLA HÜCREYE KONDU

Bir arkadaşına kefil olan polis memuru...

A+A-

Bir arkadaşına kefil olan polis memuru tutuklanıp hücreye konurken, borcun 2010 yılında kapandığını öğrendi 

Mazbatalardan dolayı tutuklamalar devam ederken, polis memuru da üzerinde üniforma olmasına rağmen gözaltına alınarak hücreye konuldu. Evli ve iki çocuk babası olan polis memurunun eşi Y.C avukatlarının yanlış yönlendirilmesinden dolayı polis eşinin başına gelenleri anlattı. Y.C, eşinin vardiya usulü çalıştığını, tüm gece nöbet tuttuktan sonra sabah saatlerinde üniformalı bir şekilde eline kelepçe takılarak cezaevine atıldığını öne sürdü. 

ÜNİFORMASIYLA TUTUKLANDI 
Eşinin üniformalı bir şekilde tutuklanmasının hem kendisini hem de eşini yaraladığını ifade eden Y.C sözlerini şöyle sürdürdü: “Eşimin yakın bir arkadaşı 2005 yılında bankadan 2 bin 500 TL kredi çekti. Eşim ona kefil oldu ancak krediyi alan şahıs borcunu ödemedi. Banka eşim ile temasa geçerek krediyi ödemesini istedi. Eşim eli mahkûm faiz oranı yükselmiş krediyi ödemeye başladı.2008-2009 borcun büyük miktarını kapattı ancak bir kısmını o dönem ödeyemedi. Eşime borçtan dolayı 2010 yılında iki mazbata gelince, borcunu yapılandırmak için mahkemeye başvurdu. Tabi bu sırada kalan borcu da ödemeye başladı. Eşimin mahkemeye başvurusu varken geçen Perşembe günü üniformalı bir şekilde ellerine mazbatası var diye kelepçe vurup hapse attılar. 

“MEĞER BORÇ 2010’DA KAPANMIŞ” 
Eşim üniformalı bir halde saatlerce hücrede kaldı. Eşim benimle ve kardeşleri ile temasa geçerek banka ve avukatı ile görüşmemizi istedi. Bankaya sorduğumuzda tüm borcun kapandığını öğrendik. Avukatımız bizden 900 lira masraf parası aldıktan sonra, durumu fark etmediğini, 2010 yılında borcun kapandığını ve borcun bittiğine dair belgeyi verdi. Belgeyi aldıktan sonra eşimi cezaevinden çıkarabildik. Avukatın yanlış yönlendirmesi bir yana eşimin üniformalı bir şekilde kelepçelenmesi beni ve onu derinden yaraladı.” 

STARKIBRIS

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.