1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜNİVERSİTEDE DARP
ÜNİVERSİTEDE DARP

ÜNİVERSİTEDE DARP

Ülkemizdeki bir üniversitede öğretim görevlisi olan Turgay Oşak, kendisine yan bakan üniversite öğrencisinin ağzını burnunu kırdı

A+A-

KKTC’de faaliyet gösteren bir üniversitede öğretim görevlisi olan Turgay Oşak, önceki akşam, üniversite yurtlarının olduğu bölgede kendisine yan bakan bir öğrenciyi ciddi şeklide darp edip, suratına kafa atarak burnunu kırdı.

Polis tarafından gözaltına alınan Oşak, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit’in huzuruna çıkarıldı.İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Cemaliye Usanmaz, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memurunu tanık olarak mahkemeye dinletti.

Polis memuru, zanlının suçunu kabul ettiğini ve gönüllü ifade verdiğini, yaralı olan öğrencinin ise burnunun kırık olduğunu kaydetti.

Soruşturmanın tamamlandığını, zanlının ülkede çalışma izniyle bulunduğunu kaydeden polis memuru, bu aşamada, davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
Yargıç Hale Ahmet Raşit, zanlının yurtdışı çıkışını yasaklayarak, seyahat belgelerini polise teslim etmesi; haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması karşılığında yargılanıncaya kadar serbest kalmasına emir verdi.

Kaynak:Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.