1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜNİVERSİTEDE TECAVÜZ ŞOKU!
ÜNİVERSİTEDE TECAVÜZ ŞOKU!

ÜNİVERSİTEDE TECAVÜZ ŞOKU!

Geleceğin rezil avukatı!

A+A-

Hukuk fakültesi öğrencisi 29 yaşındaki M.T. sabah 04.30’da  evine ders çalışmaya gelen kadın arkadaşına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. İddiaya göre; hukuk fakültesi öğrencisi olan 28 yaşındaki M.S.G. sınava çalışmak için sınıf arkadaşı zanlının Gönyeli’deki evine gitti.

Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen buluşma sonrasında zanlı M.T.’nin, genç kadını saçlarından sürükleyerek yatak odasına götürdüğü, burada darp ettiği iddia edildi. Şiddet kullanmakla suçlanan M.T.’nin daha sonra M.S.G.’ye tecavüz ettiği, ardından ters ilişkiye girdiği öne sürüldü.

Avukat olmaya hazırlanan genç kadının şikâyeti üzerine gözaltına alınan zanlı M.T. dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Polis mahkemeyi aydınlattı

Duruşmada, tecavüze uğradığını iddia eden genç kadının ifadesinde söylediklerini aktaran ve soruşturmanın devam ettiğini söyleyen polis, zanlının ev arkadaşlarından ifade aldıklarını belirtti.

M.S.G’nin tecavüzün ardından bazı kişilerden yardım istediğine dair ifade verdiğini kaydeden polis, bu şahıslara ulaşamadıklarını belirterek, yeni ifadelerin alınacağını açıkladı. Polis, yürütülen soruşturma kapsamında zanlının üç gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

“Tecavüz değil” dedi

Bir gün avukat olup, mağdurları savunmak için eğitim alan ve 29 yaşına geldiği halde bunu sonlandıramayan M.T., mahkeme salonunda aleyhindeki iddiaları dinledikten sonra söz aldı.

“Cinsel tecavüz” ve “Ciddi darp” suçlarından tutuklanan zanlı “Kesinlikle tecavüz değildi” dedi.

Mahkeme zanlı hakkında 3 günlük tutukluluk verdi.

 

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.