1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜNİVERSİTELERARASI AKADEMİK KOORDİNASYON KURULU TOPLANIYOR
ÜNİVERSİTELERARASI AKADEMİK KOORDİNASYON KURULU TOPLANIYOR

ÜNİVERSİTELERARASI AKADEMİK KOORDİNASYON KURULU TOPLANIYOR

Üniversitelerarası Akademik Koordinasyon Kurulu (ÜAKK), toplanıyor.

A+A-

Üniversitelerarası Akademik Koordinasyon Kurulu (ÜAKK), toplanıyor.

Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK)’tan verilen bilgiye göre, 31 Ocak Cuma saat 10.30’da yapılacak toplantıya Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) ev sahipliği yapacak.

YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş’un başkanlığında gerçekleşecek toplantıya, ÜAKK’yı oluşturan üniversitelerin Rektör ve seçilmiş üyeleri katılacak.

Toplantı, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş’un üyelere yönelik yapacağı konuşmanın ardından “dövizdeki artışın üniversiteler üzerindeki olumsuz etkileri” konusunda üniversitelerin ne tür önlemler aldıkları değerlendirilecek.

Konuşmaların ardından toplantının ana gündem maddesini oluşturan; 4 yıllık görev süresini tamamlayan YÖDAK üyesinin yeniden seçimine geçilecek.

Seçim, görev süresi 1 Şubat tarihinde tamamlanacak Prof. Dr. Aysel Karafistan ile Prof. Dr. Olgun Çiçek arasında gerçekleştirilecek.

Böylece, kısa bir süre önce boş bulunan üyelik için Cumhuriyet Meclisi tarafından Prof. Dr. Necdet Osam’ın seçilmesinin ardından ÜAKK tarafından seçilecek yeni üye ile birlikte 4 Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkandan oluşan YÖDAK kadrosu tamamlanmış olacak.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.