1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜNİVERSİTELİ GENÇ KOMADA
ÜNİVERSİTELİ GENÇ KOMADA

ÜNİVERSİTELİ GENÇ KOMADA

Haspolat-Taşkent yolunda karşıdan karşıya geçerken öğrenci servisinin çarptığı UKÜ öğrencisi 23 yaşındaki Seda Doğan ağır yaralandı

A+A-

Suna ERDEN

Üniversite öğrencisi Alper Söyek’in, yaya olarak yolu geçmeye çalıştığı esnada kaza sonucu yaşamını yitirmesinin üzerinden iki gün gibi bir süre geçmişken dün de bir aracın çarptığı 23 yaşındaki üniversite öğrencisi ağır yaralandı. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) yakınlarında meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Seda Doğan Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doğan’ın beyin kanaması geçirdiği, yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

seda-dgan.jpg

YAYA OLARAK YOLU GEÇİYORDU

Haspolat -Taşkent yolu üzerinde saat 14.20 sıralarında meydana gelen kaza şöyle gerçekleşti: Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ne ait TMK 960 plakalı öğrenci servisiyle Kuzey istikametine doğru seyreden sürücü Orhan Saz, o esnada yolun batı kısmından doğu kısmına doğru yaya olarak geçmeye çalışan Seda Doğan’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Doğan, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç öğrencinin çarpma esnasında başına darbe aldığı, beyin kanaması geçirdiği ve durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.