1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ünlü Aktör Evleniyor!
Ünlü Aktör Evleniyor!

Ünlü Aktör Evleniyor!

Ünlü Aktör Evleniyor;

A+A-

 

2012 yılında ‘The Rum Diary’ filminin setinde tanışan Johnny Depp ve Amber Heard, ünlü aktörün gizli adasında bir düğün töreni organize ediyor. 7 Şubat’ta evlenecekleri konuşulan çift, bu töreni sır gibi saklıyor.

Geçtiğimiz mart ayında nişanlanan Depp, The New York Post'un haberine göre sahibi olduğu Bahamalar'daki 18 hektarlık Little Hands Pond Cay adasında gerçekleşecek düğün için sadece 50 kişilik bir davetli listesi hazırladı. Ve Depp'in lüks yatında tüm davetliler hafta sonu boyunca parti yapabilecekler.

51 yaşındaki Johnny Depp 1980 yılında Lori Anne Allison'la evlenen aktör, mutsuz bir boşanmanın ardından Kate Moss, iki çocuk sahibi olduğu Vanessa Paradis ve Winona Ryder ile de birlikte oldu ama hiçbir sevgilisiyle evlenmedi. Görünen o ki bu kez 28 yaşındaki nişanlısıyla işler bir hayli ciddi.

Johhny Depp yakın zamanda yeni Karayip Korsanları çekimi için Avustralya'ya, Heard ise Londra'ya gidecek. Çifte yakın bir kaynak, düğünün bu kadar hızlı planlamasının sebebini 'birlikte olabilecekleri en yakın tarih buydu' diyerek açıklıyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.