1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ÜNLÜ ÇİFTE ÇOK SERT SÖZLER...
ÜNLÜ ÇİFTE ÇOK SERT SÖZLER...

ÜNLÜ ÇİFTE ÇOK SERT SÖZLER...

Angelina Jolie'nin babasından

A+A-

AB’ye İsrail’in saldırılarını durdurması için mektup yazan İspanyolların dünyaca ünlü sanatçıları Penelope Cruz ve Javier Bardem çiftine tepki yağmaya devam ediyor. Ünlü çifte en ağır tepki Angelina Jolie’nin babası Oscar ödüllü aktör Jon Voight’den geldi.

ABD’de yayın yapan Variety ve The Hollywood  medya kuruluşlarına “Cahiller “ başlıklı bir mektup gönderen aktör Jon Voight,  İspanyol çifte ve İspanyollara yönelik sert ifadeler kullandı.

25439893.jpg

Voight “Benim adım Jon Voight” başlığı ile kaleme aldığı yazısında, Penelope Cruz ve Javier Bardem’in antisemist ifadeler kullanarak yazdığı mektubun kendisinde büyük acı yarattığını ve onlara karşı kızgınlıktan da öte duygular taşımaya başladığını söyledi.

"UTANÇLA BAŞINIZI EĞİN"
ABD’li aktör yazısında İspanyol sanatçılara ağır hakaretler ederek “Dua edin ki Amerika gibi demokratik bir ülkede yaşayarak üne kavuşup zengin oldunuz. Aynı şeyi, Suriye’de, İran’da, Lübnan’da yapabilir miydiniz” sorusunu yöneltti. Jon Voight daha da ileri giderek, “Şöhretinizi Ortadoğu’nun tek demokratik ülkesi olan İsrail’i korumak yerine onu aşağılamayı seçtiniz utançla başınızı eğmelisiniz” dedi.

DHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.