1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ÜNLÜ DİZİYE KIBRISLI TÜRK OYUNCU!
ÜNLÜ DİZİYE KIBRISLI TÜRK OYUNCU!

ÜNLÜ DİZİYE KIBRISLI TÜRK OYUNCU!

Ünlü diziye ikinci Türk oyuncu!

A+A-

Nisan’da başlayacak yeni sezonu merakla beklenen Game of Thrones’da ikinci kez Türk oyuncu rol alacak. Kıbrıslı Türk aktör Tamer Hassan’ın dizinin yeni bölümlerinde yer alacağı doğrulandı.

Daha önce pek çok önemli yapımda rol alan 47 yaşındaki başarılı aktör dizide Dothrakilerin yeni liderini canlandıracak.   

Altıncı sezonu Nisan ayında HBO kanalında yayınlanacak dizi hakkında konuşan Londra doğumlu Kıbrıslı Türk aktör Tamer Hassan, “(Yeni sezonda) Beni çokca göreceksiniz” dedi. Yeni sezonun çok heyecanlı geçeceğini vurgulayan Hassan, oynayacağı rol için Dothraki dilini öğrendiğini, bunun ise başlı başına bir iş olduğu belirtti.

1-693.jpg

Tamer Hassan televizyon ve sinema dünyasında yeni bir isim değil. Aktör daha önce ünlü dizi NCIS, 24, Dracula gibi dizilerde ve Batman başlıyor (Batman Begins) ile 2010 yapımı Titanların Savaşı (Clash of Titans) filmlerinde oynadı.

George R. R Martin’nin kitaplarından esinlenen Game of Thrones’da daha önce Sibel Kekilli rol almıştı.

2-422.jpg

Shae karekterini canlandıran Sibel Kekilli, 2010 yılında yayınlanmaya başlayan dizinin 1 bölümünde konuk oyuncu olarak katıldıktan sonra ikinci sezonda sürekliği olan önemli bir rol almıştı. Performansı ile dikkat çeken ve büyük beğeni toplayan Kekilli, dizinin dördüncü sezonunda senaryo içerisinde öldürülerek Game of Thrones setine veda etmişti.

3-240.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.