1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ünlü futbolcu bıçaklandı durumu ağır!
Ünlü futbolcu bıçaklandı durumu ağır!

Ünlü futbolcu bıçaklandı durumu ağır!

Ünlü futbolcu hastaneye kaldırıldı, durumu ciddi!

A+A-

Önder Turacı bıçaklandı durumu ağır!
Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen eski milli futbolcu Önder Turacı ile ilgili bir son dakika haberi geldi. Turacı, eski eşinin kardeşi tarafından bıçaklandı. Önder Turacı'nın durumun ciddi olduğu bildirildi.

Belçika 3. Lig takımlarından Sporting Hasselt takımında forma giyen, bir dönem Fenerbahçe'de oynayan eski milli futbolcu Önder Turacı, eski eşinin kardeşi tarafından bıçaklandı. Turacı'nın durumunun ciddi olduğu belirtiliyor.

Belçika 3. Lig takımlarından Sporting Hasselt takımında forma giyen, bir dönem Fenerbahçe'nin ve milli takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Önder Turacı'nın eski eşinden olan çocuğuyla alakalı yaşadığı problemden dolayı bıçaklandığı ifade edildi.

Turacı'yı bıçaklayan kişinin ise eski eşinin kardeşi olduğu belirtiliyor.

Olayın ise Önder Turacı ile eski eşinin çocukları ile alakalı görüşme yaptığı sırada tartıştıkları ve bu tartışmanın ardından Önder Turacı'nın, eski eşinin kardeşi tarafından göğsünden ve omzundan iki kere bıçaklandığı bildirildi. Eski milli futbolcunun durumunun ciddi olduğu ve hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

1-20161006123824.jpg

ÖNDER TURACI KİMDİR?
Erzincan'in Kemah ilçesinden Belçika'ya göç eden bir Türk işçi ailenin çocuğu olarak 1981 yılında Liege kentinde dünya'ya geldi. Futbola Tilleur Liege kulübünde başladı. 1998-2016 yılları arasındaki profesyonel kariyerinde Standard Liege, CS Vise, La Louviere, Fenerbahçe, Kayserispor, Göztepe, Sarıyer, Şanlıurfaspor Antalyaspor ve KSK Hasselt takımlarında oynadı. U21 seviyesine kadar Belçika milli takımlarının formasını giydi. A Milli Takım için Türkiye'yi seçti. 3 kez ay yıldızlı ekibimizin formasını giydi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.