1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ÜNLÜ FUTBOLCUYA İNANILMAZ HAKARET
ÜNLÜ FUTBOLCUYA İNANILMAZ HAKARET

ÜNLÜ FUTBOLCUYA İNANILMAZ HAKARET

Ibrahimovic'e inanılmaz hakaret: Van Bommel...

A+A-

Barcelona, Milan ve B. Münih gibi takımların formasını giyen ünlü futbolcudan, dünyanın en iyilerinden biri olarak gösterilen Zlatan Ibrahimovic'e inanılmaz bir hakaret etti.Barcelona, Milan ve B. Münih gibi takımların formasını giyen ünlü futbolcudan, dünyanın en iyilerinden biri olarak gösterilen Zlatan Ibrahimovic'e inanılmaz bir hakaret etti.

ibra-dog.jpg

PSV Eindhoven'in tecübeli defans oyuncusu Mark Van Bommel, Twitter hesabından bugün çok ilginç bir tweet attı. Hollandalı yıldız attığı bu tweetle eski takım arkadaşı Ibrahimovic'i kızdırdı. Van Buyten, yeni sahiplendiği köpeğinin birçok fotoğrafını paylaşırken asıl dikkat çekici olan unsur, köpeğinin adıydı. Van Bommel fotoğrafları, "Benim tatlı Ibra'm", "İşte yine o Ibra" gibi yazılarla paylaştı.

Köpeğine, Ibrahimovic'in kısaltılmış hâli "Ibra" ismini koyan Van Bommel'e İsveçli yıldızın nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu.

İki oyuncu Milan'da 1.5 yıl birlikte forma giymişti. Şampiyonluk yaşayan ikiliden Hollandalı olanı PSV'nin yolunu tutmuş, Ibrahimovic ise Paris Saint Germain'e transfer olmuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.