1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜNLÜ İŞADAMI HAKKINDA ŞOK EDEN İDDİA!
ÜNLÜ İŞADAMI HAKKINDA ŞOK EDEN İDDİA!

ÜNLÜ İŞADAMI HAKKINDA ŞOK EDEN İDDİA!

Gazimağusa’da Kara ailesi

A+A-

İki yıl sonra isyan etti

Gazimağusa’da Kara ailesi 2012 yılında iş adamı Hulusi Onur tarafından dolandırıldıklarını iddia etti. Onur tarafından 30 bin TL ve 6 bin Euro dolandırıldıklarını iddia eden aile paralarını istedi

 

2012 yılında Hüseyin Avni Çanacık aracılığı ile iş adamı Hulusi Onur’a ait 10 bin TL, 20 bin TL ve 6 bin Euro meblağlı 3 adet çeke kefil girerek bozduran ancak çeklerin karşılıksız çıkması nedeni ile söz konusu meblağı borçlanarak kendisi ödeyen Aziz Kara 2 yılın ardından isyan etti.

2012 yılında yaşanan olayın ardından, Onur Kamp alanı ve Pizza Bella isimli iş yeri sahibi Hulusi Onur’dan parasını alamayan Aziz Kara dolandırıldığını söyledi. Onur’u sürekli arayıp paralarını istediklerini söyleyen Aziz Kara, iş adamı Onur’un parayı ilk başlarda ödeyeceğini söylediğini ancak şimdi ise telefonlarına çıkmadığını ya da telefonu açan Hulusi Onur’un kendilerine hakaret ettiğini iddia etti.

Kara, gazilik maaşı ile kıt kanaat ev geçindirdiğini söyleyerek kendilerini dolandıran şahısların ise her gün lüks arabalar içersinde gezmelerini “adaletsizlik” olarak değerlendirdi.

“İyilik yaptım mağdur oldum”

İş adamı Hulusi Onur’a ait çekleri Hüseyin Avni Çanacık’ın kendisine getirdiğini anlatan Aziz Kara, 2 adet Akfinans Bank’a ait 10 bin ve 20 bin TL meblağlı çekleri 1 adette HSBC bank’a ait 6 bin Euro’luk çekleri bozduramadığını söylediğini belirtti. “Bende iyilik yaparak çeklere kefil girip kendim bozdurdum “ diyen Kara, parayı da çekleri getiren Hüseyin Avni Çanacık’a verdiğini söyledi. Çeklerin karşılıksız çıkması üzerine tüm parayı kendisinin ödemek zorunda kaldığını belirten Kara, bankadan kredi çekerek borcu kapadığını, ancak aldığı 790 TL maaşın tümünü bankaya verdiğini söyledi.

2012 yılının Nisan ayından bu yana Hulusi Onur’un kendisini parayı vereceğini söyleyerek kandırıldığını ifade eden Aziz Kara, “İyilik yaptım mağdur oldum” dedi.

Kara: Geçinemiyoruz
2 çocuk babası Aziz Kara, 1974 yılında yaşanan savaşta gazi olduğunu 790 TL maaş aldığını ve inşaatta çalışarak ailesini geçindirmeye çalıştığını ifade etti. 2 yıldan beri iş adamı Onur’un hakkı olan parayı ödemesini beklediğini söyleyen Kara, artık hakkını mahkemede arayacağını dile getirdi. Kendisinin yokluk içerisinde kıt kanaat yaşamaya çalıştığından yakınan Aziz Kara, “Bizi dolandıran şahısların en lüks arabalarda gezmeleri adaletsizliktir” dedi. Polise giderek şikayette bulunan Kara’ya poliste yardımcı olamadı.

Telefonlara bakmadı

Karşılıksız çıkan çekler ile Aziz Kara’yı dolandırdığı iddia edilen Gazimağusalı iş adamı Hulusi Onur tüm gün boyunca aranmasına rağmen telefonuna cevap vermedi. Onur dolandırdı iddiaları karşısında sessiz kaldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.