1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ünlü isimlerden Sıla'ya destek yağıyor
Ünlü isimlerden Sıla'ya destek yağıyor

Ünlü isimlerden Sıla'ya destek yağıyor

Ünlü isimlerden Sıla'ya destek yağıyor

A+A-

Sıla'nın sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilmesi gündeme bomba gibi düştü. Ünlü isimler sosyal medya paylaşımlarıyla Sıla'ya destek oldu.
DEMET AKALIN: Gücünüz kuvvetiniz ne şarkı sözlerine ne güzel yüreğine dokunabilir... yanındayım her zaman
GÜLBEN ERGEN: Yıkamadığın kadına, devrilmiyor diye, çok güzel ve başarılı diye, şiddet uygulayan güçsüz “erkek” o kadın senin ezik şiddetinle, bir ömür daha da güçlenecek bunu biliyor musun? Hak etmediğin kadın tarafından, kendini vazgeçilmez ve değerli zanneden erkekler güçsüzlük sizin diğer adınız. 6164. maddenin 5. maddesi gereği sen bir sus ve uzaklaş!
MUSTAFA SANDAL: Yeter artık! Kadına şiddet olaylarından sıkıldık, bunaldık! Nasıl adamsınız siz arkadaş? Bir kadını yerlerde sürüklemek nedir? Onlar bizim annemiz, kız kardeşimiz, sevgilimiz, canımızın bir parçası! Nefretle kınıyorum! Geçmiş olsun Sıla kardeşim...
SELÇUK ŞİRİN: İlişkide kendini ezik hisseden erkek şiddete başvurur! O nedenle kadına şiddetin sınıfı, eğitim seviyesi, bölgesi yoktur. Her seviyede, her yerde kendi ayakları üstünde duran kadınlar ezik erkeklerin hedefinde.
TUĞBA ÖZERK: Aynı acıları yaşamış bir kadın olarak çok çok üzüldüm Sıla! Hiçbirimize bir daha Allah böyle şeyler yaşatmasın

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.