1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ÜNLÜ KOMEDYENİN TECAVÜZÜNE UĞRADIĞINI SÖYLEDİ!
ÜNLÜ KOMEDYENİN TECAVÜZÜNE UĞRADIĞINI SÖYLEDİ!

ÜNLÜ KOMEDYENİN TECAVÜZÜNE UĞRADIĞINI SÖYLEDİ!

ÜNLÜ KOMEDYENİN TECAVÜZÜNE UĞRADIĞINI SÖYLEDİ!

A+A-

Ünlü oyuncu Bill Cosby'ye yeni bir tecavüz ile karşı karşıya.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Barbara Bowman, 1985 yılında genç bir oyuncu adayıyken ünlü komedyen Bill Cosby'nin tecavüzüne uğradığını söyledi.

26768004.jpg

Bill Cosby'nin kendisine bir baba şefkatıyla yaklaştığını ancak daha sonra bu durumu cinsel istismar için kullandığını ifade eden Bowman şunları söyledi:

"O bir canavar. Bana bir canavar gibi yaklaştı. Konuşmamın nedeni, ünlüler tarafından cinsel istismara uğramış olanların sesizliğini bozması ve bunun cezasız kalmaması. Eğer sadece bir kurbana yardımcı olursam, görevimi yapmış olacağım."

İngiliz Daily Mail gazetesine verdiği röportajda oyunculuk kariyeriyle ilgili de, bilgi veren 47 yaşındaki Bowman, ABD'nin Denver kentinde dünyaya geldiğini belirtti. Dokuz yaşından itibaren annesi tarafından büyütüldüğünü belirten Barbara Bowman henüz 13 yaşındayken Denver'da manken olarak çalışmaya başladığını söyledi. Barbara Bowman, 1985'te Bill Cosby'le tanıştığını, baba figürü olarak gördüğü Cosby'nin kanatları altına sığınarak, oyunculuk kariyerini devam ettirmek istediğini ancak bu güvenin kendisine pahalıya mal olduğunu belirtti.

19 yaşında Bill Cosby tarafından tecavüze uğradığını iddia eden Barbara Bowman otel odasında başından geçenleri de şu cümlelerle aktardı:

"Bill Cosby beni yatağının üzerine fırlattı, boynumdan tutarak yatağa bastırdı. Kemerinini çözerken çıkardığı şakırdıyı asla unutmayacağım."

14 kadın tarafından tecavüzle suçlanan ünlü komedyen Bill Cosby ise, sessizliğini koruyor.

Geçtiğimiz Cumartesi günü eşi Camille Hanks’le birlikte bir radyo programına katılan Bill Cosby, programın sunucusu Scott Simon’ın ısrarlı sorularını yanıtsız bıraktı. Bill Cosby adına sessizliğini bozan isim ise yakın arkadaşı ünlü saksafoncu Tony Williams oldu. Bill Cosby'ye yöneltilen tecavüz suçlamalarını "büyük bir yalan" olarak değerlendiren Tony Williams, suçlamada bulunanların Cosby'nin parası peşinde olduğunu iddia etti.

Dünyaca ünlü oyuncu Bill Cosby ilk kez 2004 yılında tecavüzle itham edilmişti.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.