1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Ünlü markadan aldığı ürün hayatını kararttı
Ünlü markadan aldığı ürün hayatını kararttı

Ünlü markadan aldığı ürün hayatını kararttı

Ünlü markadan aldığı ürün hayatını kararttı

A+A-

İngiltere'de ünlü bir markanın diş temizleme kitini satın alan Jake Barrett isimli gencin kullanım sonucunda çenesinin altı delindi.

İngiltere'de yaşayan Jake Barrett isimli genç adam ünlü bir markanın diş temizleme kitini satın aldı. Amacı evde kendi başına dişlerini beyazlatmaktı. Ancak diş beyazlatma kiti 22 yaşındaki Barret'a öyle zarar verdi ki çenesinin altında boşluk açıldı.

MİDESİNDE PATLAMA İHTİMALİ OLUŞTU
Barret kiti kullandıktan 48 saat sonra dilinin altında sancı veren bir kist hissetti. Birkaç gün sonra doktora başvuran genç adamdaki kistin tamamen zehir dolu olduğu ve midesinde de patlama ihtimali olduğu ortaya çıktı.

1439558815442.jpg

AMELİYAT OLMASAYDI ÖLEBİLİRDİ
Doktorlar üzüm büyüklüğünde kistin içinin hidrojen peroksit denilen kimyasal ile dolu olduğunu belirledi. 3 saatlik bir operasyon geçiren genç adamın çenesinin altındaki kist zor bir operasyonla tahliye edildi. Doktorlar eğer ameliyat olmasaydı bu kistin ölümcül bir yerde patlayabileceğini söyledi.

"TEHLİKELİ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNMEDİM"
Barret dişlerini beyazlatmak uğruna 6 gün boyunca bu acıya katlandığını ve antibiyotiklerle ağrısını dindirmeyi denediğini belirtti, "Hollywood gülümsemesine sahip olmayı o kadar çok istiyordum ki tehlikeli olabileceğini düşünmedim" dedi.

1439558832828.jpg

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.