1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜNLÜ MEDYUMDAN KIBRIS KEHANETLERİ
ÜNLÜ MEDYUMDAN KIBRIS KEHANETLERİ

ÜNLÜ MEDYUMDAN KIBRIS KEHANETLERİ

Daha önce söyledikleri çıktı.

A+A-

SÖYLEDİKLERİ ÇIKTI:

 

Kıbrıslı ünlü medyum Janel yeni kehanetlerde bulundu. Daha önce adamızla ilgili birçok kehanette bulunmuş ve söyledikleri çıkmıştı. Şimdi ise barışın çok yakın olduğunu belirtti.

 

İngiltere’de bir süre Narkotik polisi olarak çalıştıktan sonra Kıbrıs’a geri dönen Janel Formosa kehanetleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Janel, Kanat T’de yayınlanan programıyla pazar geceleri saat 20.10, perşembe günleri ise saat 13.20 ve 14.20’de canlı yayında arayanların aşk, iş, gelecek ve daha birçok konuda merak ettiği soruları cevaplıyor.

Janel adamız ve siyaset için de yaptığı kehanetlerde yanılmıyor. 2014-15 yılı için yaptığı kehanetlerin birçoğu şimdiden tuttu bile. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Mustafa Akıncı’nın kazanacağını belirten Janel bu kehanetinde de yanılmadı.

 

“2016’a barışa kavuşacağız”

Janel’e bu kez nelerin bizi beklediğini sorduk. 2015 yılında birçok değişikliğin bizi beklediğini belirten ünlü medyum 2016 yılında barışa kavuşacağımızı belirtti.

 

Ağustos ayı önemli

Önümüzdeki birkaç ay görüşmelerin çok yoğun olacağını belirten Janel, özellikle ağustos ayı ortasından sonra köklü değişikliklerin bizleri beklediğini belirtti.

 

Akıncı herkesi dinlemeye çalışıyor

Cumhurbaşkanı Akıncı için de güzel sözler söyleyen ünlü medyum Janel, Akıncı’nın “Ben yukardayım herkes beni dinlemek zorunda” gibi bir tavır takınmadığını ve aslında herkesin ne düşünüp ne istediğini anlamaya çalıştığını belirtti. İnsanların bu süreçte çok tedirgin olduğunu belirten Janel, gerçekleri gördükçe ve güvenleri arttıkça mutlu olacaklarını belirtti.

 

Piyasa canlanacak

1-2 ay içerisinde görüşmelerin yoğun olacağını belirten Janel, bazı anlaşmazlıkların da ortaya çıkacağını belirtti. Fakat daha sonra Rum tarafının da bizimle anlaşmak istediğini ve bize davranışlarının değişeceğini ve refaha varacağımızı sözlerine eklerken, özellikle Kuzey Kıbrıs’ın ekonomik yönden rahatlayacağını da belirtti.

 

Birçok değişiklik olacak

Çok uzun zamandır adada köklü bir değişiklik olmadığını belirten Kıbrıslı medyum Janel bu süre zarfında birçok köklü değişiklik olacağını da belirtti. Zor olacağını fakat güven arttıkça her şeyin yoluna gireceğini hissettiğini belirtti.

 

Havadis

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.