1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ÜNLÜ MODEL ERKEK ARKADAŞLARINI DÖVÜNCE...
ÜNLÜ MODEL ERKEK ARKADAŞLARINI DÖVÜNCE...

ÜNLÜ MODEL ERKEK ARKADAŞLARINI DÖVÜNCE...

Herkes şokta...

A+A-

Şiddet mağduru erkekleri destekleyen bir kurum, güzel modelin eski erkek arkadaşlarını dövdüğü için, toplumdan tepki almamasının hayal kırıklığı yarattığını ifade etti.

İngiliz model Kelly Brook’un, eski erkek arkadaşlarına şiddet uyguladığının ortaya çıkması şiddet mağdurlarının tepkisini çekti. ManKind adlı aile içi şiddet mağduru erkekleri desteklemek amacıyla kurulan kurum, toplumun olaya yeterince tepki göstermemesinin “hayal kırıklığı yarattığını” ifade etti.

ESKİ ERKEK ARKADAŞLARINI DÖVÜYORDU

Eski erkek arkadaşları Jason Statham ve Danny Cipriani’ye yumruk attığı ortaya çıkan Brook, yaşananları Up Close adlı yeni kitabında anlatmış. Cipriani’ye, bir striptizciye numarasını vermesinin ardından yumruk atan Brook, Madonna ve Guy Ritchie’nin düğününde ise Statham’a yumruk atmış. Statham’ın düğünde kendisini utandırdığını belirten Brook, eski erkek arkadaşının Gwyneth Paltrow’la konuşmasını kıskanmış.

"DAHA ÇOK YOLUMUZ VAR"

ManKind’ın yöneticisi Mark Brooks, şiddete cinsiyetten bağımsız olarak tepki gösterilmesi gerektiğini ifade etti. Independent’a konuşan Brooks, “Brook’un hareketlerine karşı toplumun gereken tepkiyi göstermemesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Eğer bir erkek bir kadına şiddet uygulamış olsaydı, bu gündeme oturur, siyasetçiler bunun hakkında konuşur ve sosyal medyada tepkiler dile getirilirdi. Üzücü olan şu ki, erkekler mağdur olduğunda medyada ölümcül bir sessizlik oluyor. Bu da aile içi şiddet mağdurlarının cinsiyetten bağımsız olarak ele alınmasında daha çok yolumuz olduğunu gösteriyor” dedi.

siddet-magduru-erkekler-kelly-brook-a-tepki-6441179_4019_m.jpg

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.