1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÜNLÜ OYUNCU CANINI ZOR KURTARDI!
ÜNLÜ OYUNCU CANINI ZOR KURTARDI!

ÜNLÜ OYUNCU CANINI ZOR KURTARDI!

Çatıda korku dolu anlar...

A+A-

Evine giren adamdan çatıya çıkarak kaçtı

Amerikalı oyuncu Melore Rivera, evini basan adamdan yarı çıplak halde gizlenerek kurtuldu

Melora Rivera, ABD ’nin Kaliforniya eyaletindeki evinde korku dolu anlar yaşadı. 2012 yılında gösterime giren Sparkle filminde Whitney Houston’la sahneyi paylaşan Rivera, evine zorla giren bir adamdan, çatıya çıkarak kurtuldu.

Polise verdiği ifadeye göre Rivera, 24 Eylül gecesi evin içinden sesler duydu. Seslerin kaynağını bulmak için yatağından kalkan oyuncu, tanımadığı bir adamın evde dolaştığını gördü. Evine zorla girmiş olan adamdan kaçmak isteyen Rivera, tek çözüm yolu olarak çatıya saklanmayı düşündü. Şans eseri çatıya çıkmadan önce cep telefonunu da yanına alan Rivera, gizlendiği yerden 911 yardım hattını aradı. Polise çatıda gizlendiğini ve evde tanımadığı bir adamın dolaştığını anlatan yıldız, bir süre yarı çıplak vaziyette saklanmaya devam etti. Ancak adam Rivera’nın çatıya çıktığını fark etmiş ve onu takip etmişti. O sırada civarda olan Alexandria Thompson, bu görüntüye şahit oldu ve bir fotoğraf çekerek Twitter ’a yükledi. Fotoğrafta, Rivera’nın korkuyla gizlenmiş olduğu görülebiliyor.

Rivera, kısa süre sonra polislerin gelmesiyle kurtarıldı. Oyuncu konuyla ilgili “Onu gördüğümde, ikimizin birden evde kalamayacağını anladım. Herhangi bir şekilde bu adamla karşılaşmak istemiyordum. Bilirsiniz, niyetinin ne olduğunu bilmiyordum” dedi.

Eve giren adamın, aynı zamanda ‘tanınmış bir evsiz’ olan Christian Hicks olduğu anlaşıldı. Polis tarafından gözaltına alınan Hicks, Rivera’nın ‘teşhis etmek istememsi’ sebebiyle, adamı serbest bırakmak zorunda kaldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.