1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ünlü Oyuncu Diziden Ayrıldı!
Ünlü Oyuncu Diziden Ayrıldı!

Ünlü Oyuncu Diziden Ayrıldı!

Kiralık Aşk'ta deprem!

A+A-

Kiralık Aşk dizisinde boşrol Sinem Öztürk depremi yaşanıyor. Kiralık Aşk dizisinin başrolünde oynayan başarılı isim Sinem Öztürk'ün diziden ayrıldığı dedikoduları ortalığı karıştırdı? İşte tüm ayrıntılarıyla Sinem Öztürk ve Kiralık Aşk dizisi arasında yaşananlar...

Kiralık Aşk dizisinin başrol oyuncusu Sinem Öztürk'ün diziden ayrıldığı konuşulmaya başlandı. Peki Sinem Öztürk başrolünde oynadığı Kiralık Aşk dizisinden ayrıldı mı? İşte Kiralık Aşk ve Sinem Öztürk hattında yaşananlar...

Kiralık Aşk’ın kadrosundan ayrılan Sinem Öztürk’ün bu kararının arkasındaki sebebin eşi olduğu konuşuluyor.
 
Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştıkları Kiralık Aşk dizisinde rol alan Sinem Öztürk ani bir kararla diziden ayrıldı. Posta Gazetesi’nde yer alan habere göre; Sinem Öztürk’ün bu kararının arkasında eşi Mustafa Uslu’un isteği yatıyor.
 
Dizinin Yönetmeni Eski Aşkı
 
Sinem Öztürk, evlenmeden önce Kiralık Aşk dizisinin görüntü yönetmeni Bekir Toplar’la aşk yaşamıştı. Öztürk’ün eşi Mustafa Uslu’nun da eşinin tekrardan Toplar’la karşılaşmasını istemediği için bu istekte bulunduğu konuşuluyor.
 
Sırada sinema filmi var
 
Öztürk, aralarında Çetin Tekindor, Arsen Gürzap ve Altan Erkekli’nin de rol alacağı bir sinema filminde rol alacak.
 
Sinem Öztürk ‘Kiralık Aşk’ dizisinden ayrılmasında eşinin etkili olduğu iddialarını yalanladı. Genç oyuncu: “Eşim ve ben profesyonel hayatta birbirimize sadece tavsiyede bulunuruz. Önemli kararlara müdahale etmeyiz. Severek oynadığım ‘Kiralık Aşk’ dizisinden ayrılmamda eşimin hiçbir etkisi yoktur. Kaldı ki; kendisi beni diziye devam etmem yönünde telkin etmiştir.”
sinem-ozturk-kiralik-ask-dizisinden-ayrildi-mi--2294037.jpeg
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.