1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ünlü oyuncu hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti!

Ünlü oyuncu hayatını kaybetti!

Ünlü oyuncu hayatını kaybetti!

A+A-

'Avrupa Yakası' dizisinde canlandırdığı 'Sadettin Yerebakan' karakteri ile hafızalara kazınan Yıldırım Öcek'in akşam saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

66 yaşındaki Yıldırım Öcek, geçirdiği mide küçültme ameliyatından dolayı 4 gün önce hastaneye kaldırılarak yoğun bakım ünitesine yatırılmıştı...

Durumunun ağır olduğu belirtilen Öcek, bugün yaşam mücadelesine yenik düşerek aramızdan ayrıldı.

Acı haberi, Öcek'in meslektaşı tiyatrocu İrfan Kangı Instagram hesabından şu sözlerle duyurdu:

"Bir güzel adamı, bir şahane adamı daha kaybetmişiz bugün.Neşeli bir şekilde oyuna hazırlanırken geldi acı haber.Bu akşam tüm alkış ve kahkahalar,dualarımızla Yıldırım abimize. Ruhu şad mekanı cennet olsun. "

'ZAYIFLAMAYI DURDURAMAZ HALE GELDİ'

Yıldırım Öcek'in daha önce Samsun’da mide küçültme ameliyatı olduğunu söyleyen ünlü sanatçı Onur Akay, “Avrupa Yakası isimli dizide dergi patronu Sadettin Yerebakan karakterini canlandıran değerli oyuncumuz Yıldırım Öcek, şu an yoğun bakımda ve durumu çok ağır! Yaşam mücadelesi veren Öcek, daha önce mide küçültme ameliyatı olmuştu.

Ancak mide küçültme ameliyatı sonrası yapılması gereken tedavilere ve özellikle bakımlara gitmeyen Yıldırım Öcek, metabolizma sıkıntıları yaşadı ve zayıflamayı durduramaz hale geldi. 4 gün önce hastaneye kaldırılan oyuncumuz maalesef komada ve tedaviye cevap vermiyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.” ifadelerini kullanarak, oyuncunun ameliyattan önceki ve sonraki fotoğraflarını da yayınladı.

--3758774-001.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.