1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ünlü oyuncu ölümden döndü!
Ünlü oyuncu ölümden döndü!

Ünlü oyuncu ölümden döndü!

Ünlü oyuncu ölümden döndü!

A+A-

Nicolas Cage'in kendi gibi oyuncu oğlu Wes Cage, alkol batağından kurtuldu. "Hiç içmediğim gün 30 bira, bir şişe şarap ve yarım şişe de sert bir şeyler yuvarlıyordum" diyen oğul Cage'i uçurumun kenarından çekip kurtaran ise ailesi...

27738684.gif

Babası gibi oyunculuk yapan ve aynı zamanda müzisyen olan Wes Cage’ın içler acısı halini, People dergisi ortaya çıkardı.

Dergiye konuşan 24 yaşındaki Cage, yedi yaşındaki oğlu dâhil tüm ailesine “Hayatını kurtardıkları için” teşekkür etti. Nedenini ise şu cümleyle açıkladı: “Alkol kâbusum olmuştu.”

HİÇ İÇMEDİĞİM GÜN...

İçkiyle arasındaki sorunlu ilişkiyi “Hiç içmediğim gün içimdeki sıkıntıyı 30 bira, bir şişe şarap ve yarım şişe sert bir şeylerle geçiriyordum” diye anlatan oğul Cage, “Sevdiklerim kendi mezarımı kazdığımı düşünüyordu” dedi.

Alkolü bir anda bıraktığını söyleyen ünlü müzisyen, hikayesini şöyle aktardı: “Çünkü ailem daha önemliydi. Etrafımda zararlı insanlar vardı ve kirletilmekten bıkmıştım.”

Şimdilerde arasının açık olduğu annesi Christina Fulton’ın büyüttüğü Wes Cage en son 2011’de, ilk eşi Nikki Willliams’a şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklandığında gündem olmuştu.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.