1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Ünlü oyuncu ve çocukları ölü bulunmuştu şimdi ise...
Ünlü  oyuncu ve çocukları ölü bulunmuştu şimdi ise...

Ünlü oyuncu ve çocukları ölü bulunmuştu şimdi ise...

Ünlü oyuncu ve çocukları ölü bulunmuştu şimdi ise...

A+A-

İngiltere’nin başkenti Londra’daki evinin bahçesinde iki oğlu ile birlikte ölü bulunan ünlü aktris Sian Blake’in (43) sevgilisi Arthur Simpson-Kent’in 19 Aralık günü kaçtığı Afrika ülkesi Gana’da tutuklandığı açıklandı. Simpson-Kent, cinayetin baş şüphelisi olarak aranıyordu.


Yetkililer son 48 saattir Gana polisi tarafından resmen aranmakta olan Simpson-Kent’in turistler arasında oldukça popüler olan bir kıyı kasabasında sahilde hindistancevizi yerken yakalandığını söyledi.

Tutuklandığında Simpson-Kent’in üzerinde bir bıçak bulunduğu, ancak kendisini çevreleyen 10 kadar silahlı polis memuruna direnmeden teslim olduğu ve bu bıçağı kullanmaya yeltenmediği belirtildi.

Ganalı yetkililer 48 yaşındaki Simpson-Kent’i bölgede gören bir kafe sahibinin onu gazetelerdeki fotoğraflarından tanıyıp derhal yerel polise durumu bildirdiğini söyledi.

İngiliz Metropolitan Polis Teşkilatı, Gana’da bir tutuklama yapıldığından haberdar olduklarını ancak şu an halen devam etmekte olan bu soruşturma ile ilgili henüz basına açıklama yapamayacaklarını duyurdu.

1-654.jpg

Çiftin sekiz ve dört yaşlarındaki çocukları Zachary ve Amon da ölü bulunmuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.