1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ÜNLÜ OYUNCULARA HAPİS ŞOKU!
ÜNLÜ OYUNCULARA HAPİS ŞOKU!

ÜNLÜ OYUNCULARA HAPİS ŞOKU!

Ünlü oyunculara hapis şoku

A+A-

Sarp Apak ve Engin Günaydın gibi ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu 53 şüpheli hakkında "uyuşturucu madde temin etmek ve bulundurmak" suçlarından iddianame hazırlandı. Şüphelilerin 15 yıla kadar hapsi isteniyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ünlü isimlerinde gözaltına alındığı narkotik operasyonuna ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı.

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Uysal tarafından şüpheliler hakkında hazırlanan iddianame İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Savcı Uysal tarafından hazırlanan iddianamede oyuncu Eray Özbal'ın da aralarında yer aldığı 15'i tutuklu 53 şüpheli yer aldı. İddianamede Sarp Apak, Engin Günaydın, Hakan Yılmaz, Ersin Korkut gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 53 kişinin, "uyuşturucu madde temin etme ve bulundurmak" gibi suçlardan 5 ile 15 yıl arasında değişen oranlarda hapisle cezalandırılmaları istendi.

Savcı Uysal, soruşturma kapsamında ifadeleri alınan oyuncular Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, İlker Aksum, Berrak Tüzünataç ve Burçin Terzioğlu'nun da aralarında yer aldığı bazı kişilere ilişkin de yeterli delil olmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.

İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi dosyayı inceleyip iddianamenin kabulü ya da reddi yönünde karar verecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.