1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ünlü Oyuncunun Acı Günü!
Ünlü Oyuncunun Acı Günü!

Ünlü Oyuncunun Acı Günü!

Ünlü oyuncuyu suçladılar!

A+A-

Neslihan Atagül'ün otobüs şoförü babası Yaşar Şener Atagül, evinde fenalaşıp yaşamını yitirdi.

Oyuncu Neslihan Atagül'ün babası Yaşar Şener Atagül(56), dün arkadaşları tarafından kaldırıldığı hastanede vefat etti. Olay sonrası mahalle karıştı. Otobüs şoförlüğü yapan babanın yakın arkadaşı Hüseyin Kurt, ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ü suçladı: "BABASIYLA HİÇ İLGİLENMEDİ" 'Şener'in kapısını kırdık içeri girdik. Hastanedeyken ailesine haber verdik, ilgilenmediler. Neslihan, hastaneye gelip 10 dakika kaldı, gitti. Şener'le hiç ilgilenmiyorlardı, bu durum bizi rahatsız etti.' Neslihan Atagül'ün menajeri ise iddiaları reddetti.

 

SEVGİLİSİ YALNIZ BIRAKMADI

Neslihan Atagül Babası Yaşar Şener Atagül'ün cenazesine nişanlısı Kadir Doğulu ile birlikte katıldı. Atagül'ün bir hayli üzgün ve gergin olduğu objektiflere yansıdı. Sürekli ağlayan genç oyuncu, sinirli tavırlarıyla dikkat çekti. Menajeri ve asistanı, Atagül'le konuşmaya çalışan gazetecilere "Sakın yanına gitmeyin. Uzaktan çekin. Zaten çok üzgün" diyerek uyardı.

Cenazede; baba Atagül'ün komşuları, merhumun ailesine tepki gösterdi. Atagül ile aynı apartmanda yaşayan komşuları, "Madem bu kadar seveni vardı; bu adam hastayken herkes neredeydi?" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.