1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ÜNLÜ OYUNCUNUN HAYALETİ ÖLDÜĞÜ YATTA...
ÜNLÜ OYUNCUNUN HAYALETİ ÖLDÜĞÜ YATTA...

ÜNLÜ OYUNCUNUN HAYALETİ ÖLDÜĞÜ YATTA...

ÜNLÜ OYUNCUNUN HAYALETİ ÖLDÜĞÜ YATTA...

A+A-

1981 yılında eşi Robert Wagner’le seyahat ettikleri yattan düşerek boğulan, ancak ölmeden önce vücudunda ezik ve morluklar bulunan aktris Natalie Woodun hayaletinin düştüğü yatta dolaştığı iddia edildi.

1981 yılında eşi Robert Wagner’le seyahat ettikleri yattan düşerek boğulan, ancak ölmeden önce vücudunda ezik ve morluklar bulunan aktris Natalie Wood'un hayaletinin düştüğü yatta dolaştığı iddia edildi.

n.jpg

Üç kez Oscar’a aday gösterilen, Frank Sinatra ile ilişki yaşadığı da konuşulan güzel oyuncu, yaşamı boyunca en çok boğulmaktan korkmuş, ancak ölüm oyuncuyu böyle yakalamıştı. Ölüm nedeni ise birkaç yıl önce yeniden gündeme gelmiş, Wood’un aktör ve yapımcı eşi Wagner ile tartıştıktan sonra denize düştüğünü söyleyen yatın kaptanı, ölümünün üzerinde bazı şüpheler bulunduğunu ima etmişti.

y(2).jpg

Şimdilerde ise Wood farklı bir olayla yine konuşuluyor. 1986 yılında “The Splendour” isimli yatı satın alan ABD’li işadamı Ron Nelson, “Onun hayaleti yatın içinde. Bir gece kamaramda uyuyordum. Birden uyandım ve onun hayaletini yatağımın ayakucunda otururken gördüm. Daha sonra oturduğu yerden kalkıp yok oldu” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.