1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ünlü oyuncuya hapis şoku!
Ünlü oyuncuya hapis şoku!

Ünlü oyuncuya hapis şoku!

Ünlü oyuncuya hapis şoku!

A+A-

Mahallenin Muhtarları, Baba Evi ve Hayat Bilgisi gibi dizilerde oynayan Kerem Kupacı geçtiğimiz yıl 12 Haziran gecesi alkollü araç kullanırken polise yakalandı.

1.30 promil alkollü çıkan Kupacı, götürüldüğü Doğancılar Polis Merkezi’nde “IŞİD’in Türk Konsolosluğu’nu zapt etmesi vesilesiyle bir Türk olarak çok canım sıkıldı. Orada bulunan Özel Harekâtçı polislerin Türk Konsolosluğu’nu savunamaması canımı daha da fazla sıktığı için iki duble rakı içtim.

ÜNLÜ OYUNCUDAN POLİSE 1.30 PROMİL SAVUNMASI! 


Konunun tüm Türk milletini ilgilendirmesi dolayısıyla gereğinden fazla canım sıkıldı. Bunu beni durduran trafik posilerine de ifade ettim. Konunun sadece Türk Dışişleri’ni ilgilendirdiğini belirterek beni haksız bulduklarını söylediler” dedi. Kerem Kupacı hakkında “Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıkan Kupacı, “Olay tarihinde alkollü araç kullandım. Bundan dolayı çok üzgünüm” dedi. Mahkeme, ‘suçun tehlike suçu niteliğinde ve alkol oranının yasal sınırın üzerinde tespit edilmiş olması’ nedeniyle Kerem Kupacı’ya 1 ay 3 gün hapis cezası verdi. Kupacı’nın aldığı ceza ertelendi.

HaberTürk

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.