1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ünlü Oyuncuya Veda!
Ünlü Oyuncuya Veda!

Ünlü Oyuncuya Veda!

Sanat Camiasının acı günü!

A+A-

Erdal Tosun son yolculuğuna uğurlanıyor

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdal Tosun'a veda. Dün sabah erken saatlerde diyalize girmek üzere evinden çıkan ve Sarıyer'de meydana gelen feci trafik kazasında yaşamını yitiren oyuncu Erdal Tosun bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

Erdal Tosun'a hüzünlü veda... Sarıyer’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden sanatçı Erdal Tosun’un cenazesi Zincirlikuyu Gasilhanesi’nden alınarak Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM)’ne götürüldü.   

Cenazesi eski eşi İlknur Tosun, Olgun Şimşek ve arkadaşları tarafından alınan Erdal Tosun için bugün ilk tören BKM’de tören düzenleniyor.

"Ben hiçbir şeyin azı değilim" 

Saat 12:15'de başlayan törende sahneye siyah zeminde Erdal Tosun'un "Ben hiçbir şeyin azı değilim" sözü yansıtıldı. Kalp şeklinde iki çiçek Erdal Tosun'un tabutunun önüne konuldu. Cenazeye Beşiktaş Belediyesi’ne ait bir zabıta motoru eşlik etti.  Dostları Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Ozan Güven, Can Yılmaz ve Ahmet Mümtaz Taylan tören alanında hazır bulundu.    

BKM'de düzenlen törende Yılmaz Erdoğan, duygu dolu bir konuşma yaptı:

1-20161201150522.jpg

 

Gürdal'ın Erdal'ın çok yakın dostuydum. Bu kaçınılmaz bir şey. Hepimiz bir süre buralarda oyalanıp gideceğiz...Bir komedyenin hayata attığı imza sebep olduğu kahkahalar bence...Erdal işimizi çok zorlaştırdı.

Başınıza ne gelirse gelsin, nereye bakarsanız bakın mutlaka onu hatırlatacak bir şey olacaktır. Belki de refleks olarak onun telefonumuzdaki numarasını arayacağız. Her şeyden önce Erdal vardı.

Çok inatçıdır ve sonunda hep haklı çıkar. Tosun ailesi bu ülkenin en efsanevi ailesi bence. Güldürmek için geldiler bu dünyaya...

16 yıl önce burada Erdal ile birlikte Gürdal'ı uğurlamıştık. Bu ülke var oldukça onlar da varolacaklar...Uğurlar olsun....

2-675.jpg

CEM YILMAZ'IN GÖZYAŞLARI

Törene katılan ünlü sanatçının dostları Cem Yılmaz, Ozan Güven zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

3-350.jpg

İstanbul'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden sanatçı Erdal Tosun için, Beşiktaş Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. Törene sanatçının çok sayıda dostu ve seveni katıldı. Törene sanatçının annesi Sevim Tosun da (solda) katıldı.

4-170.jpg

Ünlü sanatçının cenazesi, törenin ardından Levent Camisinde ikindi vakti kılınacak cenaze namazına müteakip, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda kardeşi Gürdal Tosun'un yanına defnedilecek.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.