1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ÜNLÜ SANATÇI HASTANEYE KALDIRILDI
ÜNLÜ SANATÇI HASTANEYE KALDIRILDI

ÜNLÜ SANATÇI HASTANEYE KALDIRILDI

ÜNLÜ SANATÇI HASTANEYE KALDIRILDI

A+A-

Semiha Yankı ’nın hastaneye kaldırıldığını Twitter 'da duyuran ünlü sanatçı Onur Akay, Yankı'nın hastanede çekilen fotoğraflarını paylaştı.

 

Akay, ‘Bülent Ersoy 'a acil şifalar dilerim. Değerli sanatçımız Semiha Yankı da Kolan Hastanesi'nde tedavi görmektedir. Semiha Hanım'ın kaburgalarında 2 kırık var. Sağlık durumu iyi ve kısa sürede taburcu olacak.’ dedi.

221020141630418279852_2.jpg

SEMİHA YANKI KİMDİR?

İstanbul'da 1958 yılında dünyaya gelen Semiha Yankı, sirk cambazlığı oluşturan bir ailenin kızı şekilde dünyaya geldi. İp trapezi bulunan bulunan ağabeyinin bir iş kazasında hayatını yitirmesiyle müziğe yönelen Semiha Yankı, 1975 yılında 'Seninle Bir dakika' şarkısıyla adını duyurdu. 

1975'te Stokholm'de düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Yankı, Monako'dan aldığı 3 puanla yarışmayı sonuncu tamamladı. Alınan fena neticeye karşın herzaman popülerliği koruyan bir ad bulunan Semiha Yankı metodlar arasında çıkardığı bir fazla fazla albümle müzik piyasasında tutunmayı başardı.

Semiha Yankı albümleri: Büyük Aşkımız Adını Yollara Yazdım (Disco-1989) Ben Sana Mecburum Sevgi Üstüne Hayırlı Olsun Ayrılanlar İçin Seni Seviyorum (Ağdaş Müzik-2004) Semiha Yankı 45'likleri: Benim Dünyam & Sen de Bizdensin Boşverdim & İnim İnim İnledim Böcecik & Sıcak Sımsıcaksın Kara Sevda & Yanıyorum Kurtarma Beni & Tatlı Cadı Mutlu Olmak İstiyorsan & Seninle Bir Dakika Sizden Biriyim & Yaz Deftere

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.