1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı!
Ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı!

Ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı!

Ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı!

A+A-

Dünyaca ünlü Aerosmith grubunun gitaristi Joe Perry, konser esnasında halsiz ve yorgun haliyle izleyicilerin de dikkatini çekmişti. Kuliste bayılan gitaristin sağlık durumu ciddileşince hastaneye kaldırıldı.

İki gün önce New York’ta gerçekleşen özel bir konser için sahnede olan Joe Perry, konseri tamamlayamadı. Kuliste bayılan gitaristin sağlık durumu ciddileşince hastaneye kaldırıldı.
Aerosmith üyelerinden 65 yaşındaki gitarist Joe Perry, yakın zamanda Hollywood Vampires isimli diğer projesiyle karşımıza çıkmıştı. Johnny Depp ve Alice Cooper ile birlikte yer aldıkları grupları Hollywood Vampires ile dün akşam New York’ta konser veren Joe Perry, konser esnasında halsiz ve yorgun haliyle izleyicilerin de dikkatini çekmişti. Gitarını zaman zaman davulun kurulu olduğu platforma dayanarak çalan Perry, dinlenmek için gittiği kuliste bayılınca, ekip tarafından hızlı bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Şu an için durumunun sabit olduğu açıklanan müzisyen için Alice Cooper’da Twitter’dan Perry’nin durumunu soran hayranlara teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.