1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÜNLÜ ŞARKICI IŞİD'E KATILDI!
ÜNLÜ ŞARKICI IŞİD'E KATILDI!

ÜNLÜ ŞARKICI IŞİD'E KATILDI!

Kesik kafayla pozu olay oldu...

A+A-

İngiliz rapçiden kesik kafayla poz!

23 yaşındaki İngiliz rap sanatçısı Abdulmacit Abdulbari, aylar önce İngiltere'de yaşadığı lüks hayatı terk ederek muhaliflerin safında savaşmak üzere Suriye'ye geldi. Suriye'de IŞİD militanlarına katılan Abdulbari, kesik kafayla poz verip sosyal medyada paylaştı.
 
Suriye'de Esed rejimine karşı savaşırken elinde makineli tüfekle poz veren bu adam İngiliz vatandaşı bir rap sanatçısı ve aynı zamanda da El Kaide'nin en çok aranan şüphelilerinden birinin oğlu...
--999554.jpeg
Ailesiyle yaşadığı 1 milyon paund yani 3,6 milyon TL değerindeki lüks villalarını bırakıp, ailesine de "Ben Allah yolunda herşeyi terk ediyorum ve cihad edeceğim" diyerek Suriye'ye gitti.
 
Abdulmacit Abdulbari, evden ayrılırken, "Allah'ım bana şehitlik nasip et" diye de dua etmiş. Abdulmacit Abdulbari, son zamanlarda Avrupa'da sıkça yaygınlaşan ve radikal cihad gruplarına katılan Avrupalı Müslümanlardan sadece bir tanesi. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından son fotoğraflarını yayınlayınca Daily Mail gazetesi de Abdulbari'nin kesik bir başla çektirdiği fotoğrafı yayınladı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.