1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÜNLÜ SOLİSTTEN ŞOK AÇIKLAMA...
ÜNLÜ SOLİSTTEN ŞOK AÇIKLAMA...

ÜNLÜ SOLİSTTEN ŞOK AÇIKLAMA...

Ümlüler de şeytana uyar...

A+A-

Ünlü grubun solistinden şoke eden itiraf: "Karımı öldürmesi için kiralık katil tuttum." ABD'de Grammy'ye de aday gösterilen As I Lying adlı heavy metal grubunun solisti Tim Lambesis, boşandığı karısını öldürmesi için kiralık katil tuttuğunu itiraf etti.

Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında telefon konuşmaları dinlemeye takılınca gözaltına alınıp tutuklanan 33 yaşındaki Lambesis, cezaevinde bulunuyordu.Lambesis, dün görülen duruşmara karısı Megann'ı öldürmesi için biriyle anlaştığını itiraf etti.

Lambesis'in tetikçiye bu iş için bin dolar verdiği, yollarını ayırdığı karısının fotoğrafını gösterip ev adresini de verdiği ortaya çıktı. Şarkıcı, karısı kendisinden yüklü miktarda nafaka istediği için böyle bir yol izlediğini de söyledi.

Boşanma davasını Tim Lambesis'in karısı Meggan açtı. Buna sebep olarak da kocasıyla aralarındaki duygusal anlaşmazlığı gösterdi. Kocasının tüm hayatını müzik ve vücut geliştirmeye harcadığını ileri süren genç kadın Lambesis'in bir ilişkisi olduğunu öğrendiğini de belirtti. Çiftin üç evlatlık çocuğu bulunuyor. Tim Lambesis'in tuttuğu kiralık katile, karısını çocukların kendisinde bulunduğu bir gün öldürmesini söylediği de öğrenildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.