1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ünlü voleybolcuya çıplak fotoğraf şoku
Ünlü voleybolcuya çıplak fotoğraf şoku

Ünlü voleybolcuya çıplak fotoğraf şoku

Ünlü voleybolcuya çıplak fotoğraf şoku

A+A-

Ünlü voleybolcu G.A.'ya, müstehcen fotoğrafıyla şantajda bulunduğu öne sürülen eski sevgilisi Halit G. hakkında 9.5 yıla kadar hapis istendi.

 

Özel bir okulda basketbol antrenörlüğü yapan Halit G. (29) hakkında, eski sevgilisi voleybolcu G.A.'ya (22) müstehcen fotoğrafı ile şantajda bulunup tehdit içerikli mesajlar attığı gerekçesiyle 9.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Türkiye'nin ünlü kulüplerinden birinde voleybol oynayan G.A., sevgilisi Halit G. ile birlikte yaşıyordu. Rızası ile bazı müstehcen fotoğraflar çektiren G.A., Twitter hesabının şifresini de çok güvendiği Halit G.'ye verdi. Ancak çift, 3 yıl sonra ayrıldı.

G.A.'ya tehdit ve şantaj mesajları atmaya başlayan Halit G., genç kızın kendi Twitter hesabından müstehcen fotoğrafını da paylaştı. G.A. hemen kaldırsa da fotoğraf, başka sanal ortamda hızla yayıldı.

Halit G. ayrıca G.A.'nın Twitter şifresini de değiştirdi. Fotoğrafın internette yayımlandığı gün savcılığa şikâyette bulunan G.A. sürekli tehdit ve şantaj mesajlarına maruz kaldığını anlattı. Halit G.'ye şantaj, hakaret, bilişim sistemindeki verileri bozma ve yok etme suçlarından 1 yıl 11 aydan 9.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.