1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ÜNLÜLERİN CİLT GÜZELLİĞİNİN SIRRI...
ÜNLÜLERİN CİLT GÜZELLİĞİNİN SIRRI...

ÜNLÜLERİN CİLT GÜZELLİĞİNİN SIRRI...

Ünlülerin cilt güzelliğinin sırrı...

A+A-

Ünlü isimlerin saç ve cilt bakımlarında yeni moda havyar. Sibel Can ve Banu Zorlu saçlarına, Fahriye Evcen ise yüzüne özel balık yumurtalarından hazırlanan karışımı sürüyor.

Zengin sofralarının vazgeçilmezi havyar, ünlü isimlerin yeni bakım malzemesi oldu. Özel balık yumurtalarından hazırlanan kremi saçına süren de var yüzüne sürende.  Havyarlı bakımı ilk keşfeden Sibel Can.

Son birkaç yıldır saçlarına havyarla bakım yaptırdığını söyleyen ünlü sanatçı, “Saçlarımın parlaklığının en önemli sırrı havyar. Ayda bir kez saçlarıma mutlaka havyarla bakım yaparım. Özel balık yumurtalarından hazırlanan bu bakımdan asla vazgeçmem. Sadece saça parlaklık vermiyor. Saç derimin bakımını da yapıyor” diye konuştu.

SON MÜDAVİMLER

Sibel Can’ın en önemli bakım sırrını keşfeden iki genç isim ise Fahriye Evcen ve Banu Zorlu. Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, balık yumurtalarından hazırlanan bu karışımı saçlarına değil yüzüne sürüyor. Cildinin bu sayede korunduğunu ve pürüzsüz göründüğünü söyleyen Fahriye, 15 günde bir bu bakımı yaptırıyor.

Şarkıcı Banu Zorlu da Sibel Can gibi havyarı saçına sürenlerden. Sarıya boyattığı saçlarının yıpranmasından şikayet eden Banu, “Boyalı saç mutlaka yıpranıyor. Ayda bir kez havyarlı bakım yaptırıyorum. Çok yumuşak ve parlak duruyor” dedi.

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.