1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UNUTULMAZ BU ACI...
UNUTULMAZ BU ACI...

UNUTULMAZ BU ACI...

Konserleri 3 ay süre ile Lefkoşa’daki cezaevinde...

A+A-

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) geçen Ramazan Bayramı’nda konser için gelen ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un orkestrasında olan ancak üzerinde uyuşturucu madde bulunarak Ercan Havalimanı’nda tutuklanan ve yargılanmak üzere cezaevine gönderilen Fahrettin Ünlüce hakkındaki dava karara bağlandı.

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde uyuşturucu madde ithal ve tasarruf suçları altında dört davadan yargılanan Fahrettin Ünlüce hakkındaki davada karar okundu. Kararı okuyan Yargıç Alev Ulunay, 18 Temmuz tarihinde KKTC’ye gelen sanığın üzerinde narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi sonucu arama yapıldığını ve yapılan aramada sanığa ait keman kutusu içerisinde 2 gram 500 miligram “Met-Anfetamin ile 5 gram 625 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Sanığın gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini, uyuşturucu maddeyi İzmir’de 500 TL’ye satın aldığını itiraf ettiğini kaydeden Ulunay, sanığı yargılandığı dört davadan suçlu bulup mahkûm ettiklerini açıkladı.

Ulunay, sanığa ceza verirken uyuşturucu maddelerin türünü, miktarını ve ithal amacını göz önünde bulundurduklarını, sanığın uyuşturucuyu kendi kullanımı için tasarruf ettiğine kanaat getirdiklerini söyledi. Ulunay, sanığı mahkûm olduğu davalardan 3 ay süre ile hapse mahkûm ettiklerini açıkladı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.