1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ÜNVERDİ, TÜRKİYE KONFEDERASYONLARI TOPLULUĞU HEYETİNİ KABUL ETTİ
ÜNVERDİ, TÜRKİYE KONFEDERASYONLARI TOPLULUĞU HEYETİNİ KABUL ETTİ

ÜNVERDİ, TÜRKİYE KONFEDERASYONLARI TOPLULUĞU HEYETİNİ KABUL ETTİ

Bakan Ünverdi, Nezaket Atasoy başkanlığındaki Türkiye Konfederasyonları Topluluğu temsilcileriyle görüştü.

A+A-

Meclis Şeref Salonu’nda gerçekleşen ve UBP Gazimağusa Milletvekili Afet Özcafer’in de hazır bulunduğu kabulde, Başkan Aksoy, Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu’nun çalışmaları hakkında Bakan Ünverdi’ye bilgi verdi.

KKTC’ye uygulanan ambargoların  kaldırılması için sivil toplum örgütlerinin etkin lobicilik yapması gerektiğini söyleyen Aksoy,  KKTC’nin hak ettiği yere gelmesi ve dünyaya tanıtılması için kendilerinin de büyük hassasiyet gösterdiğini sözlerine ekledi.

ÜNVERDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi de, KKTC’yi dünyaya tanıtma misyonunu üstlenmesinden dolayı  Konfederasyonlar Topluluğu’na teşekkür etti.

Sivil toplum örgütlerinin  demokrasinin  vazgeçilmezi olduğuna vurgu yapan Ünverdi;  sivil toplum örgütleri ile işbirliği yapmaya büyük önem verdiklerini söyledi.

Anavatan ile güçbirliği ve işbirliği içinde, KKTC’nin güçlendiğine dikkat çeken Ünverdi, Türkiye Aile ve  Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile sürekli görüş alışverişinde bulunduklarını;  engelliler, yaşlılar, çocuklar ve kadınlar  için ortak  projeler ürettiklerini anımsattı.

Ünverdi, bakanlık olarak Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu ile yaşlılar, engelliler ve gençlere yönelik  proje üretmekten ve işbirliği içinde çalışmaktan büyük mutluluk  duyacaklarını söyledi.

 

Kaynak: TAK

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.