1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ÜNVERDİ: “YOLLARI AÇIK OLSUN”
ÜNVERDİ: “YOLLARI AÇIK OLSUN”

ÜNVERDİ: “YOLLARI AÇIK OLSUN”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi, “Dünyanın hiçbir ülkesinde kendi partisini iktidardan götürmek için başka partilerle işbirliği yapıldığı görülmemiştir

A+A-

GÜLİN KÜÇÜK: “SEÇİMLERDEN YİNE İKTİDAR OLARAK ÇIKACAĞIZ”

ÜNVERDİ: “YOLLARI AÇIK OLSUN”

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Kadın Kolları Örgütü’nün organizasyonu ile Lefke ve Yeşilırmak’a düzenlenen ziyarete Başbakan İrsen Küçük’ün eşi Gülin Küçük, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi ile Lefke Belediye Başkanı Mehmet Zafer de katıldı.

UBP’den yapılan açıklamaya göre, Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün’ün annesi Tangör Özgürgün, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan’ın eşi Hayriye Atasayan, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ın eşi Tijen Özçınar, Süreyya Gürses başkanlığındaki Lefkoşa Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Nil Keleşoğlu başkanlığındaki Girne Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile Göken Tanaydın başkanlığındaki Güzelyurt Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri de ziyarette hazır bulundu.

Gülin Küçük ziyaretteki konuşmasında, geziye katılanlara teşekkür ederek, şunları kaydetti:

“Sizinle gurur duyuyorum. UBP Kadın Kolları örgütlerimiz her zaman partimizin çeşitli kademelerinde görev yaparlarken, partimizin iyi gününde de kötü gününde de yalnızca partimizin başarısı için çalışmışlar ve bu çalışmalarına ara vermeksizin devam etmektedirler. Partimizden zaman zaman kopmalar olmaktadır. Ama bu kopmalara rağmen hep birlikte Ulusal Birlik Partisi’ni sandıktan hep birinci parti çıkarmasını bildik. Şimdi önümüzde erken bir seçim vardır. Bu seçimden de mutlaka partimizi birinci parti çıkaracağımıza inancım tamdır.”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünvedi de, UBP Kadın Kolları örgütlerinin çalışmalarının kamuoyu tarafından her zaman takdir edildiğini belirterek, “Zaman zaman içimizden bazı çatlak sesler çıkmakta, zaman zaman partimizden şu veya bu nedenlerle bazen de şahsi çıkarlarla kopmalar olmaktadır. Bunun da partimizi etkilemediğini birçok defalar gördük ve yapılan seçimlerde partimiz hep birinci parti çıkmaya devam etmiştir. Yapılacak erken seçimlerde de bunun yeniden böyle olacağına ve partimizin sandıklardan yeniden birinci parti çıkacağına inancım tamdır” dedi.

Ünverdi, “UBP’li 8 milletvekilinin CTP, TDP ve DP ile işbirliği yaparak  UBP’yi iktidardan götürme girişimlerini duyduğunda duyduklarına inanmak istemediğini” belirterek, şunları ekledi:

“Dünyanın hiçbir ülkesinde kendi partisini iktidardan götürmek için başka partilerle işbirliği yapıldığı görülmemiştir. Bu arkadaşlarımızı biz seviyoruz ama bunu yapacaklarına ve yaptıklarına inanmak çok zor. Maalesef yapmışlardır. Bu affedilecek bir durum değildir. Bu arkadaşlarımız hakkında partimizin yetkili organlarının aldığı kararlar da yerindedir kanısındayım. Yolları açık olsun…”

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.