1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜRÜN BEYANLARI İÇİN ASKI LİSTELERİ HAZIR
ÜRÜN BEYANLARI İÇİN ASKI LİSTELERİ HAZIR

ÜRÜN BEYANLARI İÇİN ASKI LİSTELERİ HAZIR

Ürün beyanları için hazırlanan askı listelerinin, köy ve üretici bazında, ürün köyünde askıya alındığı duyuruldu.

A+A-

Ürün beyanları için hazırlanan askı listelerinin, köy ve üretici bazında, ürün köyünde askıya alındığı duyuruldu.

Genel Tarım Sigortası Fonu Müdürü Savaş Uzun ve Gıda, Tarım ve Enerji Bakanlığı Müsteşarı Hasan Kesdigül yaptıkları ortak açıklamada, 2013-2014 üretim yılında Genel Tarım Sigortası Fonu ve Gıda, Tarım ve Enerji Bakanlığı’na yapılan Tahıl (Arpa, Buğday Yulaf, Tritikale), Hâsıllık, Baklagil, Nadas, Sebze, Narenciye, Meyve Ağacı, Zeytin, Harup, Bağ ve diğer ağaç beyanları için listelerin askıya alındığını kaydetti.

İkameti olmayan köylerin askı listelerinin Genel Tarım Sigortası Fonu ve/veya ilgili Tarım Dairelerinde görülebileceği belirtilen açıklamada, itirazların yarından itibaren 24 Eylül’e kadar (her iki tarih de dâhil) alınacağı; bu tarihten sonra itiraz kabul edilmeyeceği kaydedildi.

İtirazda bulunacak üreticilerin ne şekilde itiraz yapabileceklerinin Askı Listeleri üzerinde bulunan “duyuru”da belirtildiğine dikkat çekilen açıklamada, itirazların Kaza ve/veya bölge Tarım Dairelerine, Genel Tarım Sigortası Fonu’nun yeni binasında alınacağı ifade edildi.

Askı Listelerine itiraz edilmemesi halinde, Askı Listelerindeki bulguların doğru kabul edilerek işlem yapılacağı bildirildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.