1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. USLANMAZ HIRSIZ CEZAEVİNDE
USLANMAZ HIRSIZ CEZAEVİNDE

USLANMAZ HIRSIZ CEZAEVİNDE

Uslanmaz hırsız cezaevinde

A+A-

Nadire BAHADİ

Mağusa’da hırsızlık için girdiği evden bir şey çalamadan kaçan ardından girdiği marketten 530 TL nakit para çaldıktan sonra market sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edilen Onur Tiken tutuklandı. Dükkan açma, sirkat, mülke tecavüz ve cürüm işlemeye teşebbüs suçlamalarıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılan zanlı Tiken, tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Market sahibi yakaladı

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Hasan Derman, zanlı Onur Tiken’in 14 Mayıs tarihinde ise “Paşam Market” isimli işyerine girerek 530 TL çaldığını ancak market sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edildiğini açıkladı. Yürütülen soruşturmada zanlının 10 Mayıs 2016 tarihinde de Mustafa Kulucan’a ait eve girdiğinin ancak bir başka şahıs tarafından görülmesi üzerine evden bir şey çalamadan kaçtığının tespit edildiğini ifade eden Derman zanlının 8 benzeri sabıkası olduğunu en son işlediği “Sirkat” suçundan dolayı da 3 ay hapis cezasına mahkum edildiğini söyledi. Zanlının ayrıca kalacak bir yerinin bulunmadığını söyleyen Derman, yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek zanlının yargı sürecinde mahkemede hazır bulunmasını temin etmek maksadı ile tutuklu yargılanmasını talep etti.

Tiken: Cezaevine gitmek istemiyorum

Mahkemede söz hakkı tanınan zanlı Onur Tiken, kalacak yerinin bulunmadığını ancak bir iş bulup çalışarak kendine kalacak yer bulabileceğini söyledi. “Cezaevine gitmek istemiyorum” diyen zanlı Tiken, pişman olduğunu ve bir daha suç işlemeyeceğini söyleyerek mahkemeden özür diledi.

Özür dilese de cezaevine gitmekten kurtulamadı

Mağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlının kalacak yeri bulunmaması nedeni ile yargılanmaktan kaçma ihtimali bulunduğunu söyledi. Zanlı Onur Tiken’in benzeri bir çok sabıkası oluşunu da göz önünde bulundurduğunu belirten Hacımulla, Onur Tiken’in hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Havadis

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.