1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. USLANMIYOR!
USLANMIYOR!

USLANMIYOR!

Polis memurunun evinden hırsızlık yapmak isterken suçüstü yakalanan Claire Louise Eva tutuklandı

A+A-

Mağusa’da adı pek çok kez hırsızlık suçuna karışan Claire Louise Eva bu kez de komşusu olan Serdar Ağdaç isimli polis memurunun evinden hırsızlık yapmak isterken yakalandı. Bir başka komşusu tarafından hırsızlık yapmak isterken görülen ve polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle suçüstü yakalanan Eva dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Mahkeme, zanlı Eva’nın soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalması yönünde karar verdi.

Polisin evine göz dikti
Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Neyfel Ergun mahkemedeki ifadesinde, Claire Louise Eva’nın dün saat 07.30 raddelerinde Nejat Özkan Sokak adresindeki komşusunun evine girerek, 1 adet LCD televizyonu, ses sistemini, 1 adet DVD’yi ve tablet bilgisayarı sirkat ettiğini açıkladı. Zanlı Eva’nın bölgedeki başka bir komşunun ev sahibini araması üzerine olayın polise intikal ettiğini belirten Ergun, söz konusu adrese gidildiği zaman zanlı Eva’nın sirkat ettiği eşyaları dışarıya evin bahçesine çıkardığı ve çalıntı eşyaların yanında durduğunun görüldüğünü anlattı. Söz konusu adresin polis memuru Serdar Ağdaç’a ait olduğu öğrenildi. Mahkemedeki ifadesinde, bölgede faili meçhul benzeri meselelerin olduğuna dikkat çeken polis memuru Neyfel Ergun zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Hıçkırıklara boğuldu

Adı pek çok kez benzeri suçlara karışan Claire Louise Eva 2 yaşında bir kız çocuğu annesi. Soruşturma maksatlı poliste tutuklu kalması istenen zanlı Eva, iki yaşındaki kızının sosyal hizmetlere verilmesine mahkemede tepki gösterdi. Kızının sosyal hizmet görevlileri denetimine verildiğini öğrenen zanlı, mahkemede hıçkırıklara boğuldu.
Tutuklu bekleyecek
.

Mahkeme, polisin başlattığı soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile zanlı Claire Louise Eva’nın 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.