1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. USTASININ KREDİ KARTINI KENDİ İHTİYAÇLARI İÇİN KULLANDI!
USTASININ KREDİ KARTINI KENDİ İHTİYAÇLARI İÇİN KULLANDI!

USTASININ KREDİ KARTINI KENDİ İHTİYAÇLARI İÇİN KULLANDI!

Ustasının kredi kartını kendi ihtiyaçları için kullandı!

A+A-

Lefkoşa’da çalıştığı iş yeri sahibinin kimlik kartını kendi ihtiyaçları için kullanarak 380 TL para harcadığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan zanlı Hasan Gurz, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.

Müstahdem tarafından sirkat suçlaması getirilen zanlı Gurz, teminat şartlarını yerine getiremeyince yargılanacağı güne kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Abbas ELMAS

Lefkoşa’da çalıştığı iş yerinin sahibine ait kedi kartı ile kendi ihtiyaçları için 380 TL harcadığı iddiasıyla dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılan zanlı Hasan Gurz isimli kişi, mahkemenin kestiği teminat şartlarını yerine getiremeyince hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru, zanlının işyeri sahibi adına düzenlenen kredi kartından kendi ihtiyaçları için toplam 380 TL para çektiğini söyledi.

Şikayet üzerine zanlının gözaltına alındığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını belirten polis, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, zanlının TC vatandaşı olduğunu kaydederek, zanlının davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlının itirazı olmamasını değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlının işlemiş olduğu suçun ciddiyetine dikkat çekerek davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile yurt dışına çıkışının yasaklanması ve KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 20 bin TL’lik kefalet sendi imzalaması şartı ile tutuksuz yargılanmasını emretti.

Mahkemenin kestiği teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı Hasan Gurz, yargılanıncaya kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.