1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜSTEL: “TÜRKİYE’MİZİN CUMHURİYET BAYRAMINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM”
ÜSTEL: “TÜRKİYE’MİZİN CUMHURİYET BAYRAMINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM”

ÜSTEL: “TÜRKİYE’MİZİN CUMHURİYET BAYRAMINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM”

Üstel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgi bir kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Ünal Üstel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgi bir kutlama mesajı yayımladı ve “Türkiye’mizin Cumhuriyet Bayramı’nı canı gönülden kutluyorum” dedi.

Mesajında demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye’nin bölgenin saygın ve güçlü bir ülkesi olma yolunda yürüyüşüne emin adımlarla devam ettiğini belirten Üstel, Türkiye’nin bu büyümeyi KKTC ile de paylaştığına vurgu yaptı.

Üstel’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı şöyle;

“Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, tüm Türk halkının kahramanlıklarıyla yazılmış destanı olan Cumhuriyetimizin 91. yıldönümünü kutlamanın haklı gurur ve onurunu yaşamaktayız.

Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Anavatan Türkiye Cumhuriyeti, bölgemizin saygın ve güçlü bir ülkesi olma yolunda yürüyüşüne emin adımlarla devam ederken Yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti de ondan aldığı güçle yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

Yanı başımızda her alanda dev atılımlar gerçekleştirmiş, büyümüş, gelişmiş ve uygarlığı yakalamış bir Türkiye vardır.  Ve Türkiye bu büyümeyi bizlerle birlikte paylaşmış, her zaman Kıbrıs Türk Halkının yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir. 

Hızla büyüyen ve gelişen Türkiye’nin yanında bizlere düşen en önemli görev; daha çok çalışmak ve özellikle birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, Türkiye’mizin Cumhuriyet Bayramını canı gönülden kutluyorum.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.