1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÜVEY KIZINA DEFALARCA TECAVÜZ EDİP...
ÜVEY KIZINA DEFALARCA TECAVÜZ EDİP...

ÜVEY KIZINA DEFALARCA TECAVÜZ EDİP...

Üvey kızına defalarca tecavüz edip....

A+A-

İngiltere'de eşiyle birlikte uyuyan 58 yaşındaki adamın, koruyucu babalığını yaptığı genç kızı hamile bıraktığı mahkemede ortaya çıktı.

İngiltere'nin Leicester şehri kraliyet mahkemesinde görülen davada, kurbanın kimliğini gizli tutmak amacıyla ismi açıklanmayan 58 yaşındaki adamın, koruması ve bakımı altına verilen kıza esrar temin ettiği ve iki kez hamile bıraktığı ortaya çıktı.
ESRAR TEMİN EDİP İKİ KEZ HAMİLE BIRAKTI

Adı açıklanmayan adamın, kendisine 'baba' diyen genç kıza cinsel arzularının kölesi olarak davrandığı mahkeme kayıtlarına geçti. 58 yaşındaki adam duruşma sırasında, 16 ve 18 yaşları arasındayken genç kıza düzenli olarak esrar temin ettiğini ve kendisini iki kez hamile bıraktığını itiraf etti.

İLAÇ KULLANAN KARISI UYURKEN AYNI YATAKTA KIZA TECAVÜZ ETMİŞ

Genç kızın, sapık adamın Leicester'deki evine 2005 yılında 'koruyucu aile anlaşması'nı imzalaması sonrasında taşındığı, 58 yaşındaki zanlının kızın bakımı karşılığında haftalık 45 sterlin (190 TL) ödeme aldığı belirtildi. Aylar sonra, karısı kullandığı sakinleştirici ilaçların etkisiyle kendinden geçince zanlının daha önce esrar vermiş olduğu ve aynı yatakta uyuduğu genç kızla korunmasız şekilde cinsel ilişkiye girdiği duruşma tutanaklarına yansıdı.

KARISINDAN AYRILDIKTAN SONRA İKİNCİ ÇOCUĞA HAMİLE BIRAKTI

Zanlının kızdan özür dilediği fakat birkaç ay sonra istismarın tekrar devam ettiği belirlendi. Ailenin televizyon izlediği esnada adamın kıza 'samimi' şekilde dokunduğu, karısıyla ayrılığının ardından genç kızı ikinci çocuğa hamile bıraktığı duruşmada dile getirildi. Genç kızın her iki hamileliğinden doğan çocuklarının kendisinden alındığı ifade edildi. Dava savcısı David Outterside, şimdi 20'li yaşlarının ortalarında olan genç kızın, korkularınIı yenerek yıllar önce yaşadığı istismarları kanun önüne getirme cesaretini göstermesinin takdire şayan olduğunu belirtti.

6 YIL 8 AY HAPSE MAHKUM EDİLDİ

Leicester Kraliyet Mahkemesi hakimi Simon Hammond, 58 yaşındaki adamı suçlu bularak 6 yıl 8 ay hapse mahkum etti. Hakim Hammond duruşma salonunda yaptığı açıklamada: "Genç kız tabir yerindeyse yasak meyveydi, adam onu kendi cinsel tatmini için kullandı. Yaşananlar, bir koruyucu babanın güveni suistimal etmesinin kötü bir örneği. O, genç kıza esrar vererek kendi çarpık arzuları için kullandı, kızın savunmasız oluşundan istifade etti." sözlerini dile getirdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.