1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYKULARI KAÇTI
UYKULARI KAÇTI

UYKULARI KAÇTI

Gazimağusa’nın Çanakkale bölgesinde üç gün içinde iki kez

A+A-

Gazimağusa’nın Çanakkale bölgesinde Silver Apartmanı iki kez soyuldu. Henüz  yakalanamayan soyguncular önce 11 Mayıs günü  Mustafa Keskinel’e ait  B2 blok daire 1’e tuvalet penceresini açarak girdiler ve ziynet eşyalarını çaldıktan sonra kaçtılar.

Apartman sakinleri, yaşadıkları üzüntüyü üzerlerinden atmadan, 3 gün sonra 14 Mayıs’ta yeniden aynı apartmana gelen hırsızlar, bu kez Mustafa Keskinel’in komşusu olan Özver Cabacaba’ya ait

2 numaralı daireye girdiler.

Özver Cabacaba’ya ait eve 14 Mayıs’ta 08.45 ile 17.30 saatleri arasında, tuvalet penceresinden giren hırsızlar muhtelif ziynet eşyalarını sirkat ederek kayıplara karıştı. Sirkat edilen ziynet eşyalarının değerinin 2 bin TL’ den  fazla olduğu tahmin ediliyor.

Bölgede yerleşim az

Olayın gerçekleştiği apartmanın sakin bir bölgede olmasının, hırsızlar için avantaj teşkil ettiği bildirildi. Gazimağusa Adli Şube ekipleri hırsızları yakalamak için geniş çaplı aramalarını sürdürürken,  mağdur olan Özver Cabacaba ile Mustafa Keskinel’ in yaşananlardan üzüntü duyduğu öğrenildi.

Polise gerekli açıklamaları yaptıklarını, bu safhada daha fazla açıklama yapmak istemediklerini belirten Özver Cabacaba ve Mustafa Keskinel, polisin en kısa sürede hırsızları ele geçirmesi temennisinde bulundu

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.