1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Uyurgezer kızdan akıl almaz kaza!
Uyurgezer kızdan akıl almaz kaza!

Uyurgezer kızdan akıl almaz kaza!

Uyurgezer kızdan akıl almaz kaza!

A+A-

İngiltere’nin Birmingham kentinde yaşayan 26 yaşındaki uyurgezer pazarlama uzmanı, uyurken sürmeye çalıştığı Mini Cooper marka otomobiliyle ağaca çarpınca bir bacağını kaybetti ve 3 hafta komada kaldı.

Kelly Jackson isimli kadının bir gece uyurken yatağından kalkıp pijamalarıyla arabaya bindiği ve kısa süre içinde aracı ağaca çarptığı açıklandı. Kaza sonucunda kadının otomobilden dışarı fırladığı belirtildi.
 
Queen Elizabeth hastanesinde Jackson’ı tedavi eden doktorlar, 3 hafta komada kalan kadının 4 ay boyunca da yoğun tedavi gördüğünü ve bacağını kaybetmenin yanı sıra yüzünden de bir dizi operasyon geçirdiğini açıkladı.
 
Yaşadıkları ile ilgili Daily Mail gazetesine konuşan Jackson “Hayatta olduğu için kendini çok şanslı hissettiğini” söyledi. Genç kadın “Bana arkadaşlarımla dışarı çıktığımı, sonra eski erkek arkadaşımın beni eve bıraktığını ve büyükanneme iyi geceler deyip yattığımı söylediler. Ancak neden kalkıp  pijamalarımla otomobile bindiğimi hala bilmiyorum. Çocukken uyurgezerdim. Bunu yeniden yapmış olmalıyım” dedi.
 
Jackson sözlerine “Doktorlar bunu uykumda yapmış olduğumu düşünüyor. Ben hiç bir şey hatırlamıyorum ama uyurgezerlikten başka bir açıklama akla gelmiyor. Bu gerçekten çok korkunç” diyerek devam etti.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.