1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUŞTURUCU GÜNEY’DEN
UYUŞTURUCU GÜNEY’DEN

UYUŞTURUCU GÜNEY’DEN

Temizlik yapan grubu rahatsız eden ve üzerinden uyuşturucu çıkan 16 yaşındaki

A+A-

Temizlik yapan grubu rahatsız eden ve üzerinden uyuşturucu çıkan 16 yaşındaki zanlı ile ona uyuşturucu madde veren 21 yaşındaki zanlı tutuklandı

Lefkoşa’da önceki gün ülke çapında gerçekleştirilen temizlik kampanyası sırasında, gönüllü gruba karşı uygunsuz hareketlerde bulunduğu gerekçesi ile gözaltına alınan, üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunan 16 yaşındaki Ş.G ile ona uyuşturucu maddeyi temin eden Candemir Doğu dün mahkemeye çıkarıldı.

RUM ŞAHISTAN ALMIŞLAR
Duruşmada zanlıŞ.G’nin önceki gün saat 09.45 sıralarında Lefkoşa’da temizlik çalışmaları yapan gruba karşı uygunsuz tavır ve hareketlerde bulunması üzerine gözaltına alındığı, üzerinde yapılan aramada cebinde bir gram centetikcannabionid türü uyuşturucu madde bulunduğu belirtildi. Polis, zanlıdan alınan ifade sonucu uyuşturucu maddeyi zanlı Candemir Doğu’dan aldığını tespit ettiklerini, bunun üzerine de zanlı Doğu’nun da gözaltına alındığını söyledi. Polis, zanlı Doğu’nun ise uyuşturucu maddeyi 3 Haziran tarihinde Lefkoşa’da Rum bir şahıstan aldığını itiraf ettiğini, iki zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını belirterek, 3 gün süre ile polis nezaretinde kalmalarını talep etti. Mahkeme, haklarında soruşturma yürütülen zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmalarına karar verdi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.