1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUŞTURUCU KONUSUNDA İŞ BİRLİĞİ
UYUŞTURUCU KONUSUNDA İŞ BİRLİĞİ

UYUŞTURUCU KONUSUNDA İŞ BİRLİĞİ

Ruh Sağlığı Koruma Ve Ruh Hastalarına Yardım Derneği İle Trafik Kazaları’nı Önleme Derneği, uyuşturucuyla mücadele konusunda işbirliği kararı aldı.

A+A-

7844 NOLU NUMARAYA SMS GÖNDERENLER 5TL  KATKI YAPABİLECEKLER

Ruh Sağlığı Koruma Ve Ruh Hastalarına Yardım Derneği İle Trafik Kazaları’nı Önleme Derneği, uyuşturucuyla mücadele konusunda işbirliği kararı aldı.

İki dernek bu amaçla geliştirecekleri projelere katkı için SMS yolu ile yardım kampanyası başlattı. Kuzey Kıbrıs TURKCELL işbirliği halinde başlatılan kampanyaya destek vermek isteyenler 7844 nolu numaraya SMS göndererek 5 TL  katkı yapabilecek.

Ruh Sağlığı Koruma ve Ruh Hastalarına Yardım Derneği İle Trafik Kazaları’nı Önleme Derneği’nden yapılan ortak açıklamada, “Ülkemizde kanayan bir yara haline gelmiş uyuşturucu kullanımına karşı verilen mücadelede iki sivil toplum örgütü olarak ortak bir platformda gençliğimize sahip çıkarak onlara yardımcı olmak, insani ve vicdani bir toplumsal görev halini almıştır” denildi.

Uyuşturucu sorunundan gençlerin heba olmasının önüne bir nebze olsun geçebilmek amacıyla organizasyon ve projeler hayata geçirileceğine işaret edilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bu çalışmalara kaynak yaratılması için halkımızdan gördüğümüz desteğe güvenerek Kuzey Kıbrıs TURKCELL’in karşılıksız yardımları ile SMS denilen 7844 Nolu numaraya 5.00 TL karşılığı boş mesaj atabileceklerdir.

Tamamen hatlı olan Turkcell abonelerinin  katılabileceği kampanya konusunda halkımızdan destek olmalarını beklemekteyiz. Bu vesileyle başta halkımıza ve TURKCELL Ailesine şimdiden teşekkür etmeyi bir görev saymaktayız.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.