1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUŞTURUCU MADDE BULUNDURMAKTAN..
UYUŞTURUCU MADDE BULUNDURMAKTAN..

UYUŞTURUCU MADDE BULUNDURMAKTAN..

Kanunsuz uyuşturucu madde bulundurmaktan Lefkoşa ve Gönyeli’de 1’er Gazimağusa’da ise 2 kişi tutuklandı.

A+A-

Kanunsuz uyuşturucu madde bulundurmaktan Lefkoşa ve Gönyeli’de 1’er  Gazimağusa’da  ise 2 kişi tutuklandı.

Polis’ten yapılan açıklamaya göre dün saat 20.30 sıralarında, Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde, polis tarafından şüpheli görülen ve polisin dur emrine uymayarak koşarak kaçan, ardından da Göçmenköy Nazım İleri Sokak’ta tasarrufunda bulundurduğu yaklaşık 2 gram ağırlığındaki “kokain” türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi yere atan E.K.(E-23) tutuklandı.

Yürütülen soruşturma kapsamında, E.K’nin göstermesi ile Gönyeli’de Yolcu Sokak üzerinde gizlenmiş bir vaziyette yaklaşık 30 gram ağırlığında “hintkeneviri” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile yaklaşık 100 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Gazimağusa’da ise saat 15.30 sıralarında, 28. Tümen Caddesi’nde ve kullanımında bulunan araçta polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık 6 gram “sentetik cannabionid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile yaklaşık 10 gram ağırlığında “kokain” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunan M.Ö. (E-32) tutuklandı.

14 Kasım’da yolculuk yaptığı taksi içerisinde unuttuğu cüzdanda yaklaşık 3 gram ağırlığında “sentetik cannabionid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunan D.C.B.(E-21) de tespit edilerek tutuklandı.

Diğer yandan, 7 Ocak’ta Gönyeli’de C.H.T. (E-16) ile A.B.(E-28)’nin üzerilerinde “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan  madde bulunarak tutuklanmaları olayıyla ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, olayla bağlantısı olduğuna inanılan O.Ş.(E-24) de tutuklandı.

Olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.