1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUŞTURUCU OPERASYONU!
UYUŞTURUCU OPERASYONU!

UYUŞTURUCU OPERASYONU!

5 kişi tutuklandı!

A+A-

Gazimağusa – Lefkoşa anayolu üzerinde dün trafik ekipleri tarafından kontrol için durdurulan A.E.S.A.’nın (E-22) hareketlerinden şüphelenilmesi üzerine, bahse konu şahıs ve kullanımındaki araçta yapılan aramada, yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan madde ile tütünle karışık uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 1 adet sarma sigara bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıs ve araçta yolcu olarak bulunan A.M. B.(E-24) tutuklandı, soruşturma devam ediyor.
Öte yandan dün 18:45-19:30 saatleri arasında, Dağyolu’nda B.T.’nin (E-44) evinde yapılan aramada, saksı içerisinde ekili vaziyette toplam 5 kök hintkeneviri türü olduğuna inanılan bitkiler bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklandı.
Gazimağusa’da bugün S.Y.Y.(E-28) ve R.T.B.’nin (E-30) birlikte kaldıkları evde polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık 12 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan 5 adet sarma sigara, 1 adet öğütücü ile  S.Y.Y.’nin üzerinde yapılan aramada ise yaklaşık bir gram ağırlığındaki hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınırken, bahse konu şahıslar tutuklandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.