1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUŞTURUCU OPERASYONU!
UYUŞTURUCU OPERASYONU!

UYUŞTURUCU OPERASYONU!

Yarım gram bonzai, 2 ayrı operasyon, 1 hap, 2 tutuklu;

A+A-

 

Girne’de önceki gün yapılan iki ayrı operasyonda yarım gram bonzai ve içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir hap ele geçirildi. Polis A.T. ve M.Ü. isimli iki kişiyi soruşturma amaçlı gözaltına aldı. Zanlılar dün akşam saatlerinde Girne’de tutukluluk talebiyle mahkemeye çıkarıldı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis memuru Cemal Ramiz mahkemede verdiği ifadesinde, A.T. ve M.Ü.’ın “uyuşturucu madde tasarrufu” suçundan tutuklandığını anlattı. Karaoğlanoğlu’nda zanlı A.T.’ın evinde mahkeme emri ile arama yapıldığını söyleyen Ramiz, uyuşturucu madde içiminde kullanılan 5 lt.’lik pet şişeler, yarım gram bonzai ve içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı bulunan metal kâğıt ele geçirildiğini kaydetti. Cemal Ramiz, zanlının polisi görünce pet şişeleri tuvaletin penceresinden dışarıya attığını ifade etti.

Polis memuru Cemal Ramiz, 20 yaşındaki M.Ü.’ın ise Karaoğlanoğlu’nda şüpheli görülmesi ile üzerinde arama yapıldığını söyledi. Soruşturma memuru zanlının üzerinde yapılan aramada içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan 1 adet hap ele geçirdiklerini söyledi.

Soruşturma amaçlı gözaltına alınan zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini ifade eden Ramiz, aranan 1 kişinin ve kayıp emarelerin olabileceğini kaydetti. Polis memuru her iki soruşturmanın da yeni başladığını, alınması gereken ifadelerin ve sorgulanması gereken şahısların olduğunu belirterek zanlı A.T. ve M.Ü.’ın 3 gün süreyle poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

Girne Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Fügen Ulutekin, huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında, zanlıların olayla bağlantılı olabileceğine bulgu yaparak ilk nazarda A.T. ve M.Ü.’ın 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.